SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIČ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi se oduševili kada su ovo uočili!

SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIČ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana i Marko

Marko Bijelić, sin poznate pevačice Dragane Mirković i uspešnog biznismena Tonija Bijelića, ponovo je privukao pažnju javnosti svojim poslednjim postom na društvenim mrežama. Ovoga puta, mladi Bijelić je izazvao lavinu komentara pokazujući svoju brojanicu na ruci, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Nedavno, Marko je javno kritikovao Austrijance zbog nedovoljnog okretanja Bogu, a ovim gestom je, kako se čini, želeo da pokaže svoju predanost veri. Ova promena u njegovom javnom izražavanju stavova izazvala je mnogo reakcija i spekulacija među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/markobjlc

Marko Bijelić instagram

Inače, Marko Bijelić nije stranac kada je u pitanju pokazivanje luksuznog načina života. Često deli fotografije "besnih" automobila koje vozi, luksuznih destinacija koje posećuje, kao i skupocenih pića koja konzumira, ali i svog izajanog tela tokom intezivnih treninga.

Pored toga, sin folk zvezde pravi je miljenik žena, što pokazuje i snimak koji je nedavno osvanuo na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter). Naime, Marko je posetio jedan od nastupa svoje majke Dragane i odlično se zabavljao, a devojke ga nisu ostavljale na miru. Kao i Dragana, Bijelić je strpljivo pozirao sa svima koji su to želeli, dok je njegova majka publiku bacala u trans svojim hitovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading