ČOVIĆ NAJAVIO POVLAČENJE SA FUNKCIJE, PA OTKRIO! Evo koliki će biti Zvezdin BUDŽET

Autor:

Sport

27.06.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih priznao da razmišlja o odlasku.

ČOVIĆ NAJAVIO POVLAČENJE SA FUNKCIJE, PA OTKRIO! Evo koliki će biti Zvezdin BUDŽET

Foto: Starsport

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, najavio je mogućnost povlačenja sa funkcije zbog zdravstvenog stanja.

On je tom prilikom istakao da će do početka nove sezone doneti odluku o svom daljem angažmanu, naglašavajući da će klub normalno funkcionisati, bez obzira na njegovu odluku.

- Već neko vreme razmišljam o povlačanju, pogotovo zbog zdravstvenog stanja. Nisam to uradio prošle sezone, jer nismo osvojili AdmiralBet ABA ligu. Ove smo osvojili sve što je bilo realno. Do početka sezone ću doneti odluku da li nastavljam ili ne. Kao što vidite, klub normalno funkcioniše – usvojeni su finansijski izveštaji 2023. godinu. Usvojen je preliminarni budžet za sezonu 2024-2025 - rekao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih je ishvalio način rada trenera Janisa Sferopulosa, kao i to što je Miloš Teodosić konačno postao igrač Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Trener Zvezde Janis Sferopulos i Nebojša Čović (desno)

- Zvezda je imala izuzetnu strukturu igrača, imali smo sitnije promašaje, ali tim je pokazao veliki stepen homogenosti. Izvanredni su momci, imali su odličnu hemiju koju je Janis (Sferopulos) dodatno povezao i izvanredno vodio. Najviše me je razočarao Šabaz, ali događa se. On je sjajan igrač. Najviše me je oduševio Teodosić. Prošao je razna vremena, razne događaje… Neverovatna energija, sa toliko posvećenosti i strasti… Bilo mi je zadovoljstvo da ga gledam. On je počeo u FMP, ispunio obećanje da dođe u Zvezdu i produžio ugovor, jer smo se tako dogovorili. Imali smo vrlo kratak razgovor i sve dogovorili - istakao je Čović.

Sve onima kojima je Zvezda u srcu, najviše zanima koliki će biti budžet srpskog i regionalnog šampiona za iduću sezonu.

- Budžet bruto će biti negde oko 20 miliona evra, ali 65 procenata te sume je za igrače i stručni štab – 12, 13 miliona. Ostalo su troškovi putovanja, hoteli, mlađe kategorije, plate zaposlenih u klubu - zaključio je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading