REPUBLIKA SAZNAJE - ZVEZDA ZAVRŠILA DVA EKSTRA POJAČANJA! Stiže bivši ljubimac grobara!

Autor:

Sport

27.06.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će imati respektabilan tim.

REPUBLIKA SAZNAJE - ZVEZDA ZAVRŠILA DVA EKSTRA POJAČANJA! Stiže bivši ljubimac grobara!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde potvrdili su prethodne sezone dominaciju na domaćoj i regionalnoj sceni.

Izabranici Janisa Sferopulosa osvojili su najpre Kup "Radivoja Koraća" u niškom Čairu, potom i AdmiralBet ABA ligu, počistivši u finalu večitog rivala Partizana sa 3:0 u finalnoj seriji.

Budući da rezultati u Evroligi nisu ispunili očekivanja uprave i navijača srpskog šampiona, krenulo se u potragu za pojačanjima, kao i o produžecima ugovora sa proverenim snagama. Među prvima to su učinili kapiten Branko Lazić, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, dok će paraf sa crveno-belima produžiti i sjajni Jago dos Santos Mateus, o čemu smo već pisali.

Republika

Foto: Euroleague.net

Kodi Miler-Mekintajer

Ipak, navijače Crvene zvezde mnogo više interesuje ko će pojačati Zvezdu ovog leta, a do sada su to učinili: Uroš Plavšić (Mega), povratnik Nikola Kalinić (Barselona), Ajzea Kenan (Olimpijakos) i Majk Daum (Efes).

Foto: Aba-liga.com/Mega MIS/Ivica Veselinov

Nikola Đurišić

Kako "Republika" saznaje, naredni tandem pojačanja činiće Nikola Đurišić i Kodi Miler-Mekintajer! Košakaš Mege će se pridružiti svom doskorašnjem saigraču Plavšiću, s kojim je briljirao prethodne sezone u ružičastom dresu, dok je nekadašnji igrač Partizana i veliki ljubimac grobara nastupao za Baskoniju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading