SAGA JE ZAVRŠENA! Republika SAZNAJE - poznato da li će Jago OSTATI u Zvezdi!

Autor:

Sport

27.06.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zenit je pokazao interesovanje da angažuje brazilskog reprezentativca.

SAGA JE ZAVRŠENA! Republika SAZNAJE - poznato da li će Jago OSTATI u Zvezdi!

Foto: Starsport

Iako se činilo da je odlazak Jaga Mateuša iz Crvene zvezde bio neizbežan, kako "Republika" saznaje, klub sa Malog Kalemegdana uspeo je da zadrži svog fantastičnog plejmejkera!

Brazilski reprezentativac je dobio primamljivu ponudu iz Rusije, ali je Zvezda uspela da ga zadrži jačom finansijskom ponudom. Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti i navijača, a detalji o novom ugovoru biće objavljeni uskoro.

Nedavna vest o Mateuševom odlasku izazvala je neizvesnost među navijačima Crvene zvezde. Ponuda ruskog Zenita iz Peterburga bila je veoma primamljiva, premašujući čak i cifru od milion evra. Očekivalo se da će sjajni organizator igre napustiti klub, ali situacija se promenila kada je Zvezda odlučila da mu izađe u susret i ispuni njegove zahteve.

Foto: Starsport

Jago sa trofejom

Ispunjavanjem uslova koje je Mateuš tražio, Crvena zvezda je uspela da zadrži ključnog igrača u svojim redovima. Ovaj preokret izazvao je oduševljenje među delijama, ali i postavio pitanje o finansijskoj stabilnosti kluba. Ipak, odluka da zadrže brazilskog reprezentativca pokazuje odlučnost Zvezde da zadrži svoje najbolje igrače i nastavi da se takmiči na najvišem nivou.

Očekuje se da će novi ugovor sa Mateušem biti ozvaničen uskoro, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju dalje informacije o budućnosti svog omiljenog plejmejkera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading