JEDVA PREŽIVELA BATINE! Bivšu zadrugarku pretukao dečko, priznala istinu uživo u programu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladana Zlatanović, učesnica pete sezone "Zadruge", otvorila dušu!

JEDVA PREŽIVELA BATINE! Bivšu zadrugarku pretukao dečko, priznala istinu uživo u programu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Vladana Zlatanović gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za druga", zajedno sa novinarkom portala Republika Milicom Ivanović. Bivša zadrugarka je otvorila dušu i prisetila se batina koje je dobila od dečka, te je otkrila detalje kojih se seća sa tugom i bolom.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Vladana otvorila dušu u "Pitam za druga"

- Aneli je podelila da je Asmin nju tokom veze udario, a ti si nam ovde u studiju priznala da te je bivši dečko pretukao i da si žrtva nasila - kazala je voditeljka.

- Da, tukao me je satima. Koliko god to za mene bilo bolno, ja nisam žrtva. Ja sledećem želim da budem još bolja partnerka i da se razumemo - rekla je Vladana.

- Je l' si zvala policiju? - upitala je voditeljka.

- Ne. Njemu je kazna sve što se desilo nakon što me je pretukao. Ja sam nakon toga radila mnogo na sebi i prevazišla sam sebe. Meni više ne klecaju noge. To je bio jako brutalan i nemilosrdan čin. Njemu je tad bio povređen ego. Dve godine se nakon toga nismo sreli, a onda je usledio suret. Ja sam sve to preživela, ali se nadam da sam izašla jača iz svega i prebrodila sve te traume - kazala je Vladana.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bivša zadrugarka priznala da je jedva preživela

Podsećanja radi, Vladana nije izdržala ni mesec dana u petoj sezoni rijalitija, a kad je napustila "Zadrugu 5", otkrila je da ju je drugačije zamišljala.

- Ja nisam ovo ovako zamišljala. Bilo mi je teško. Nije da se nism snašla,posle tri dana nisam imala volju da bilo šta pokažem. Mladi hoće da dođu do kadra, ne mogu da imam empatiju na hiperbolu takve glume - rekla je Vladana tada, pa dodala:

- To Dalilino nije ogovaranje, pričale smo da me plava kosa čini starijom. Olga je znala koje sam godište i ona mi je najodvratnija osoba u kući. To je moja najveća greška u proceni - pričala je Vladana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading