HRVAT OPLEO SRPSKO KOLO U ELITI: Stanislav zaigra kao singerica, svi pali u trans!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak oduševio sve znanjem srpskog kola!

HRVAT OPLEO SRPSKO KOLO U ELITI: Stanislav zaigra kao singerica, svi pali u trans!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večerašnja žurka povodom venčanja Stanislava Krofaka, takmičara "Elite", i Mione Jovanović, bila je prepuna iznenađenja i veselja. Međutim, ono što je posebno oduševilo prisutne jeste Stanislavova neplanirana izvedba srpskog užičkog kola.

Dok su gosti uživali u bogatoj trpezi i veseloj atmosferi, Stanislav je neočekivano zatražio od sve prisutne da se pridruže u plesu. Uz zvuke tradicionalne srpske muzike, Krofak je zaplesao užičko kolo, pokazujući izuzetno umeće i energiju. Njegova strastvena interpretacija ovog tradicionalnog plesa oduševila je sve prisutne i dodatno doprinela već sjajnoj atmosferi.

 

Neočkivani gest i potez takmičara "Elite" nije prošla neprimećeno. Mnogi su izrazili divljenje za Stanislava, ističući njegovu sposobnost da učini veče još posebnijim i da spoji različite kulture kroz ples. Takođe, ovo je bio prilika da se pokaže kako su granice između različitih tradicija i običaja, zapravo, prilika za spajanje i zajedničko uživanje.


Stanislav Krofak je svojim plesom uneo dodatnu radost i pozitivnu energiju u već veselo okupljanje. Njegova hrabrost i spremnost da se otvori ka novim iskustvima naišla je na veliko odobravanje prisutnih, a ples užičkog kola postao je jedan od najupečatljivijih trenutaka večeri.

Večerašnja žurka povodom venčanja Stanislava Krofaka i Mione Jovanović bila je puna iznenađenja, ali je Stanislavov ples užičkog kola definitivno bio vrhunac večeri. Njegova hrabrost, pozitivna energija i spremnost da se pridruži srpskoj tradiciji oduševila je sve prisutne i ostavila snažan utisak. Ovaj događaj će sigurno ostati u sećanju svih koji su bili deo ove posebne večeri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

30.06.2024 05:35

BRAVO ZA STANISLAVA...U SVAKOM POGLEDU...