STANIJA I ASMIN SE SASTALI PRED FINALE ELITE NA "MESTU ZLOČINA": Objavljene PRVE FOTKE sa lica mesta, sad je sve jasno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević sve iznenadila!

STANIJA I ASMIN SE SASTALI PRED FINALE ELITE NA "MESTU ZLOČINA": Objavljene PRVE FOTKE sa lica mesta, sad je sve jasno!

Foto: Instagram.com

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je otputovala u Crnu Goru, u pratnji svog partnera Asmina Durdžića. Putem svog Instagram profila, Stanija je pokazala javnosti kakav luksuz uživa tokom letovanja. Njih dvoje su odabrali Porto Montenegro za svoj odmor, isto mesto gde su već ranije uživali zajedno. Na ovom mestu su se prvi put fotografisali zajedno, kada je njihova veza postala javna, a sada su se vratili na isto mesto kako bi zabeležili nove uspomene.

Stanija se našalila na svom Instagram profilu, nazivajući Porto Montenegro "mestom zločina", aludirajući na činjenicu da su upravo tamo nastale prve fotografije koje su potvrdile njihovu vezu. Ona je čak pozirala na istom mestu kao i tada, stvarajući paralelu između sadašnjosti i prošlosti. Mnogi su primetili da par izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana, dok je Stanija neprestano nosila osmeh na licu, uživajući u društvu svog partnera. Njihove nove fotografije iz Crne Gore možete pogledati u galeriji ispod.

 

 


Ovo letovanje je samo jedno u nizu luksuznih putovanja na kojima su Stanija i Asmin uživali zajedno, stvarajući uspomene koje će im zauvek ostati u srcu. Njihova ljubavna priča i dalje intrigira javnost, a njihova posvećenost jedno drugom očigledna je iz svake zajedničke fotografije.

 

 

Koliko puta sam ja rekla zbogom i medijima i rijalitiju i muzičkoj karijeri, odem u Ameriku i nema me i da ja u Americi upoznam dečka iz Austrije i da me ova priča vrati u epicentar, to je samo sudbina. Mislim da je sada došao momenat da stvari izlaze na videlo. Na društvenim mrežama su mi pisali da će me prevariti, da je prevarant, da će me opljačkati. Ja sam se sklonila u Ameriku, dođem u Srbiju, pa majka od dotične (Aneli) se slika ispred zgrade, njena sestra se uključi i kaže da branim da on šalje pare devojčici...Nevezano da li ćemo mi ostati zajedno ili ne, mi možemo da osnujemo porodicu i živimo zajedno, možda i ne, ali mi se dopada što smo mi individue za sebe - rekla je Stanija za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.07.2024 05:16

SVAKA VAM ČAST...LJUBAV POBEĐUJE SVE..ISKRENA...