PRODUKCIJA NAGLO PROMENILA ODLUKU! Hitno obavestili javnost šta se večeras menja u "Eliti" - Mionu i Stanislava čeka HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Stanislav Krofak i ne slute šta se dešava!

PRODUKCIJA NAGLO PROMENILA ODLUKU! Hitno obavestili javnost šta se večeras menja u "Eliti" - Mionu i Stanislava čeka HAOS!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima održano dugoočekivano venčanje i svadbeno veselje bivšeg ljubavnog para Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Stanislav Krofak i Miona Jovanović izgovorili su sudbonosno "da" pred matičarkom voditeljkom Milicom Kon, koja je bila zadužena za venčanje. Ova ceremonija je bila emotivni vrhunac za par i njihove najbliže, te je označila zvaničan početak njihovog zajedničkog života.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Stanislav Krofak igra istine

 


Nakon venčanja Miona i Stanislav su otputovali na medeni mesec van "Elite", što je bio predmet radoznalosti za milione gledalaca koji su mesecima pratili njihovu vezu. Ovaj korak je izazvao brojne komentare i interesovanje javnosti, koja je bila zainteresovana da sazna više o destinaciji koju su odabrali za svoj prvi zajednički odmor kao bračni par.

Tokom ceremonije venčanja, prisutni su mogli da vide brojne emotivne trenutke, kako među mladencima, tako i među njihovim gostima. Ovi trenuci su ostavili snažan utisak na sve prisutne i dodatno učvrstili njihovu podršku za ovaj par.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović

 


Ceremonija venčanja bila je organizovana na velelepnom imanju u Šimanovcima, sa pažljivo osmišljenim detaljima i luksuznom dekoracijom. Svečani događaj je protekao u veselju i radosti, uz brojne tradicionalne običaje i moderna iznenađenja koja su oduševila prisutne goste.

Ovo venčanje predstavlja početak zajedničkog života Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, te je istovremeno označilo kraj jednog poglavlja i početak novog, ispunjenog ljubavlju, poštovanjem i nadama za budućnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading