MAJI MARINKOVIĆ NIJE DOBRO! U "Eliti" izbila DRAMA kada su je videli u OVOM stanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković izazvala haos zbog stanja u "Eliti"!

MAJI MARINKOVIĆ NIJE DOBRO! U "Eliti" izbila DRAMA kada su je videli u OVOM stanju!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U poslednjim događajima u rijalitiju "ElitaMilena Kačavenda izrazila je zgražavanje zbog ponašanja Maje Marinković, posebno nakon što je Stanislav Krofak odlučio da provede medeni mesec sa Mionom Jovanović.

Milena Kačavenda, poznata po iskrenosti, nije krila ogorčnost ponašanjem Maje Marinković. Ponašanje Maje Marinković izazvalo je podeljene reakcije među publikom. Dok su neki osudili njen postupak, drugi su istakli da je to deo rijaliti-šoua i da treba uzeti u obzir da su u pitanju emotivno napeti trenuci.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković "Elita 7"

 

Ono što je posebno iznenadilo javnost jeste neočekivani obrt situacije kad je Stanislav Krofak javno istakao simpatije prema Mioni Jovanović. Ova izjava dovela je do potpunog preokreta u dinamici odnosa unutar rijaliti kuće, ostavljajući Maju Marinković u šoku.
 

- Šta je sa Majom? Ja ne znam šta je s njom - govorila je Milena.

- Devojci nije dobro... Zna onda da se blamira, ali svideo joj se dečko - pričala je Slađa.

- Oni nisu zajedno već mesec dana. Rekla sam joj nekoliko puta i odustala, kad sam vas videla sve tri da plačete, ja sam se frapirala - nastavila je Milena.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković "Elita 7"

 

- Ja sam joj rekao da je dosadna - poručio je Majčica.

- Ona nije mislila kad je trebalo, ja sam joj govorila. Nju niko ni na šta nije terao, ona je znala šta radi. Ona se mnogo ponižava, to je strašno. Ona samu sebe omalovažava - pričala je Milena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading