PRODUKCIJA POSEDUJE KLJUČNI DOKAZ O MIONI I STANISLAVU: Snimak koji niste videli na TV, OVOGA se najviše plaši!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović otkrila je Nenadu Aleksiću Ša da postoji ključni snimak!

PRODUKCIJA POSEDUJE KLJUČNI DOKAZ O MIONI I STANISLAVU: Snimak koji niste videli na TV, OVOGA se najviše plaši!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović nakon povratka sa medenog mesena na imanje u Šimanovcima, odmah je sela sa Nenadom Aleksićem Ša o boravku sa Stanislavom Krofakom u hotelu. Između ostalog, Miona je ispričala da je produkcija snimala njihov odlazak i povratak kamerom.

Nenad Aleksić Ša je prebledeo kada je čuo će tek biti prikazan snimak njihovog odlaska i dolaska sa medenog meseca, jer je ona istakla i tvrdila da nije imala nikakve signale upućene ka Krofaku, u šta reper nije bio siguran. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Kad smo odlazili tamo, sve vreme su nas snimali, kamere su bile postavljene u svakoj sobi... Kad smo se vraćali, reporterka nas je snimala, u odlasku tamo je bila kamera, sada po povratku telefonom - poručila je Miona. 

Podsetimo, Miona je ispričala Nenadu šta se sve dešavalo tokom medenog meseca. 

- Je l' sve okej? Sigurno? - pitao je Ša.

- Da... Mislim je l' znate nešto? Pričali smo sigurno devet sati, imali smo komunikaciju oko igre istine, tuširanja i spavanja. Imali smo igru istine od 2 do pola 6. Imali smo odvojene masaže, odvojene delove soba. Masažu smo imali u sobi. Ja sam mu rekla da ide u sobu dok sam se masirala išla sam i ja - govorila je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Neki kontakt? - pitao je reper.

- Jedino može da ti bude šta smo pričali, devet sati igre istine morali smo da pričamo. Došla je žena da mi radi nokte, normalno smo pričali o našem odnosu, šta se dešavalo, kako mu delujem - dodala je ona.

- Milion teorija mi je u glavi - rekao je Ša.

- Mislila sam da si možda raskinuo sa mnom ako je nešto izvučeno sa igre istine - dodala je ona.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.07.2024 17:33

BOŽE, KAKO JE OVA DEVOJKA GLUPA...PRAVDA SE JOŠ GLUPLJEM PROPALOM REPERU, KOJI NIŠTA NEMA NI OD KARIJERE, NI OD BILO ČEGA...SAD SE VIDELO DA ONA NIŠTA NIJE BOLJE OD NJEGA...SUJETNI, OGRANIČENI, PRIMITIVNI...A EGO IM JE DO NEBA...BEZ IKAKVE POTPORE...I...S...T...I...SU

Odgovori 20 3