NIKAD VIĐEN SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MESECA! Palo ključno priznanje, Ša neće dočekati FINALE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona je ovo prećutala reperu!

NIKAD VIĐEN SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MESECA! Palo ključno priznanje, Ša neće dočekati FINALE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović nakon povratka sa medenog mesena na imanje u Šimanovcima, odmah je sela sa Nenadom Aleksićem Ša o boravku sa Stanislavom Krofakom u hotelu. Između ostalog, Miona je ispričala da je produkcija snimala njihov odlazak i povratak kamerom.

Nenad Aleksić Ša je prebledeo kada je čuo će tek biti prikazan snimak njihovog odlaska i dolaska sa medenog meseca, jer je ona istakla i tvrdila da nije imala nikakve signale upućene ka Krofaku, u šta reper nije bio siguran. 

Višesatni razgovor Mione i Stanislava izazvao je veliku pažnju i burne reakcije, a reper je želeo da zna svaki detalj. Iako je Jovanovićeva poručila da nije bilo nikakvih ljubavnih segmenata, na društvenim mrežama se pojavio snimak, u kom se Krofak izlanuo, pa izjavio Mioni ljubav, što je ona odmah shvatila i uzvratila osmehom. Bivša zadrugarka i Nenadova devojka, Jelena Batos, takođe je podelila ovaj snimak, koji dokazuje da Miona i Stanislav nisu stavili tačku na svoju vezu i da su emotivno i dalje povezani:

- Ma, baš si iskren... Tako ću i ja biti iskrena - smejala se Miona i peckala bivšeg dečka.

- A ja te vol... Vidi, ja te poznajem - nasmejao se Krofak.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak priznaje ljubav Mioni Jovanović

Nije isključeno da će Ša imati priliku u četvrtak da vidi i čuje kako je izgledao Mionin razgovor sa bivšim dečkom, a ukoliko produkcija odluči da pusti upravo ovaj snimak, definitivno će u Eliti nastati neviđeni karambol, s obzirom da je pevačica ovo prećutala reperu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading