"SMRDIŠ, OLOŠU!" Stanislav OBRISAO PATOS Majinim DOSTOJANSTVOM - ponizio je kao niko do sad!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je verovala da sada ima "zeleno svetlo" na putu ka Stanislavovom srcu, međutim, veoma je pogrešila!

"SMRDIŠ, OLOŠU!" Stanislav OBRISAO PATOS Majinim DOSTOJANSTVOM - ponizio je kao niko do sad!

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3

Maja Marinković očigledno ne može da odoli vrelim akcijama u svojim odnosima, naročito kada je reč o Stanislavu Krofaku. Čak i nakon što se rijaliti venčanje završilo i Miona Jovanović se vratila svom dečku, Maja nije gubila vreme i nastavila je sa svojim planovima.

Na nedavno objavljenom snimku koji brzo kruži društvenim mrežama, Maja je prikazana kako ulazi u kupatilo dok se Stanislav tušira, ne libeći se da ga dodatno "podstakne".

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3

 

- Maleni Stanislave, kako si?! Je l se ti sećaš kako nam je bilo lepo dok smo bili zajedno? Kako je moguće da opet ne poželiš te stvari, znam da si pored mene najviše uživao. Je l` možeš da razmisliš još jednom o svemu? Volela bih da se podsetiš svakog mog dodira, pa će tamo da ti bude jasnije da li ima šanse da se pomirimo kad izađemo odavde - umiljavala se Maja, na šta je bila "oduvana" od strane Stanislava, koji joj je rekao da smrdi.

Pantera je već jednom imao problema, i to u spoljnom svetu, sa ćerkom. Ona nije bila saglasna sa tom vezom i nije joj se dopalo da joj otac ima odnose sa starletom u toaletu rijalitija.

Ali tu nije stala. Nakon što je Stanislav izašao iz tuš kabine, njihova akcija se samo produbila dok su se našli u dvorištu Bele kuće. Maja je pokazala svoju neumornu strast i odlučnost, ne obazirući se na prisutnost drugih takmičara ili kamera koje ih prate.

Foto: instagram.com/jasi_jasi_svi_smo_nasi3

Maja i Stanislav

Ovaj incident je izazvao različite reakcije među gledaocima i fanovima rijalitija, istovremeno podstičući žestoke rasprave o granicama privatnosti i ponašanja unutar televizijskih formata koji se emituju uživo.

- Makni se. Idi spavaj. Daj, ne zanimaš me - govorio joj je Stanislav.

- Dođi, sedi 5 minuta - kikotala mu se Maja u lice.

- Neću, neću sedeti sa takvim ološem - odgovorio je odsečno Stanislav.

"Koji blam! Zar može tako da se blamira javno", "Bravo Stanislave! Sa takvim ološem... niko joj nije tako rekao u brk", "Plastika ide u poseban kontejner", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

06.07.2024 15:11

Dozvolila je sebi da je ponižava. Mene je kao ženu sramota a njega treba da je sramota nevaspitanja, ima ćerku i vratiće se isto. Kakva god da je Maja, ružno je ovako ponižavati ženu sa kojom si delio intimu.