MEKINTAJER JE PUN MRŽNJE PREMA PARTIZANU: VRAĆAM SE TAMO GDE MI JE KARIJERA UNIŠTENA! Čekao sam GODINAMA da im se OSVETIM!

Autor:

Sport

03.07.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kodi ima neke nerašćišćene račune sa crno-belima?!

MEKINTAJER JE PUN MRŽNJE PREMA PARTIZANU: VRAĆAM SE TAMO GDE MI JE KARIJERA UNIŠTENA! Čekao sam GODINAMA da im se OSVETIM!

Foto: kkpartizan NIS

Kodi Miler Mekintajer u Partizanu

Sudeći po ovim rečima novog Zvezdinog pojačanja iz kog kipti bes - Miler Mekintajer je spreman da vrati Partizanu za sve loše što su mu uradili!

Ono što je portal Republika najavljivao danima uznazad, sada se i obistinilo - na Mali Kalemegdan stiglo je veliko pojačanje iz Baskonije, ali ono što niko nije mogao da pretpostavi, a posle njegovog oglašavanja postalo je jasno, jeste da je gladan za osvetom!

Kodi je u Beogradu boravio u sezoni 2020/21, jednoj od najlošijih sezona u istoriji kluba. Posle toga je došao Željko Obradović i počela renesansa kluba, međutim, Mekintajer je sada odlučio da ipak pređe u Crvenu zvezdu, a posle ovih njegovih reči jasno je i zašto, pošto je naveo da mu je u Humskoj karijera totalno otišla na gore!

- Godine strpljenja za ovaj trenutak. Ljudi nemaju pojma koliko mi ovo sada znači.. Koliko sam dugo čekao na ovo. Koliko sam negativnih emocija internalizovao za ovaj trenutak. Koliko dugo sam držao pognutu glavu i primao stvari iz dana u dan. Bako, voleo bih da si ovde da vidiš šta ću sledeće da uradim za tebe. Ali pretpostavljam da si znao da mi treba anđeo kao što si ti koji me čuva za ono što dolazi. Konačno se vraćam na mesto gde je moja karijera krenula na gore. Ali život se uvek vrti u krug, i kada se zvezde poravnaju, slušam, posebno kada je to najcrvenija zvezda na nebu - napisao je Kodi Miler Mekintajer na svom Instagram profilu.

Delije su mu već "oprostile ružnu prošlost", a nema sumnje da će ga posle ovoga tek zavoleti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sale70

03.07.2024 20:51

Zbog te mrznje je i doveden jer nekih posebnih kvaliteta nema.U pravu je da ce "zatvoriti krug" jer ce proci kao Kori Volden,otici ce u zaborav i to vec na polusezoni a onda Karpos Sokoli.

Morfeus

05.07.2024 07:45

Tipičan primer crackhead baby, očuvala ga baba jer je majka izabrala crack umesto njega, a oca nikad nije ni upoznao