OVAKO SE MEKINTAJER NEKADA KLEO U PARTIZAN I VELIČAO GROBARE: Danas je zvanično Zvezdin igrač

Autor:

Sport

03.07.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Mali Kalemegdan stiže na velika vrata.

OVAKO SE MEKINTAJER NEKADA KLEO U PARTIZAN I VELIČAO GROBARE: Danas je zvanično Zvezdin igrač

Foto: Starsport

Konačno je stiglo i ozvaničenje - Kodi Miler Mekintajer novi je košarkaš Crvene zvezde. U pitanju je 30-ogodišnji iskusni košarkaš koji stiže iz redova španske Baskonije i igra na poziciji plejmejkera. Mada, pože pokrivati i druge bekovske pozicije po potrebi.

Ono što je interesantno jeste da su mu delije već "oprostile ružnu prošlost", budući da je, pored Zenita, Cedevite, Burga, Andore Gacijantepa i Baskonije, nastupao i za Partizan.

Do duše, on je u Beogradu boravio u sezoni 2020/21, jednoj od najlošijih sezona u istoriji kluba. Posle toga je došao Željko Obradović i počela renesansa kluba, međutim, Mekintajer je sada odlučio da ipak pređe u Crvenu zvezdu, a ovako je pričao posle prve Žocove sezone u Partizanu:

Republika

Foto: kkpartizan NIS

Kodi Miler Mekintajer

- Pratio sam Partizan prošle sezone, bilo je neverovatno. Navijači su takođe bili neverovatni, a ja sa uzbuđenjem i divljenjem gledam i slušam tu atmosferu. Oni su pravi ljubitelji košarke, to su oni koje pokazujem porodici i prijateljima u Americi. Međutim, nisam tužan što to nisam mogao da doživim dok sam bio u klubu. Verujem da se sve dešava sa razlogom, uključujući i to.

Isticao je takođe i da je bio veran crno-belima, pošto je odbio ponudu Panatinaikosa kako bi sa tadašnjim klubom nastavio da juri šampionat.

- Bio sam u Partizanu. Imao sam lično veoma dobru godinu sa timom i stigla je ponuda iz Panatinaikosa. Ugovor je bio gotov, sve je bilo spremno. Ipak, ostao sam veran timu, jer sam prethodno potpisao ugovor sa Partizanom. Uzeo sam u obzir da jurimo šampionat i osetio sam da tim može još bolje. Svidela mi se Srbija, dopadali su mi se navijači i želeo sam da se borim za situaciju koja je postojala, a ne da skačem sa broda, naveo je bugarski reprezentativac u razgovoru za "BasketNews".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading