ZAHVALAN SAM NA PRILICI! Oglasio se Miler Mekintajer nakon dolaska u Zvezdu - EMOTIVNA PORUKA! "Ovo sam STRPLJIVO ČEKAO GODINAMA!"

Autor:

Sport

03.07.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki plejmejker govorio i o ljubavi.

ZAHVALAN SAM NA PRILICI! Oglasio se Miler Mekintajer nakon dolaska u Zvezdu - EMOTIVNA PORUKA! "Ovo sam STRPLJIVO ČEKAO GODINAMA!"

Foto: Starsport

Kodi Miler Mekintajer novi je košarkaš Crvene zvezde, a stigao je iz španske Baskonije kao veliko pojačanje.

On je prošle godine imao ubedljivo najbolju sezonu u karijeri, a prosečno je beležio 9.6 poena, 4.4 skoka, 7.3 asistencije, ali i skoro ukradenu loptu po meču. A, imao je i 14.9 indeksnih poena po utakmici u Evroligi. Povodom prelaska u novu sredinu oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom.

- Hvala ti za sve Baskonijo. Nijedna reč ne bi mogla da opiše koliko sam zahvalan na prilici i poverenju koje ste mi svi dali kada sam je zaslužio. Moja ljubav prema Vitoriji i organizaciji će uvek biti tu, ali sam izuzetno ljut što dobijate crno-zlatne dresove kada odem.. haha ali ozbiljno, hvala vam puno na ljubavi i miru koji ste mi svi preneli.. ali sada je vreme da odem i da se pobrinem za nešto na šta sam strpljivo čekao godinama... - rekao je Kodi.

Kroz karijeru Amerikanac je nastupao i za Andoru, Burg, Cedevita Olimpiju, Zenit Sankt Petersburg, kao i za razvojni tim Dalas Maveriksa. Zanimljivo, on je u sezoni 2020/2021. bio košarkaš Partizana, ali nije ostavio dublji trag u timu koji su predvodili Vlado Šćepanović i Sašo Filipovski.

Miler-Mekintajer će biti peto pojačanje crveno-belih, koji su već doveli Uroša Plavšića, Ajzeu Kenana, Nikole Kalinića i Majka Dauma. Ostalo je da klub uskoro zakaže promociju igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading