NOVI STRAŠAN TANDEM ZVEZDE SE VEĆ UORTAČIO! DELIJE U TRANSU: Ovako je Mekintajera dočekao Kenan (FOTO)

Autor:

Sport

30.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to paklen duo.

NOVI STRAŠAN TANDEM ZVEZDE SE VEĆ UORTAČIO! DELIJE U TRANSU: Ovako je Mekintajera dočekao Kenan (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde potvrdili su prethodne sezone dominaciju na domaćoj i regionalnoj sceni.

Izabranici Janisa Sferopulosa osvojili su najpre Kup "Radivoja Koraća" u niškom Čairu, potom i AdmiralBet ABA ligu, počistivši u finalu večitog rivala Partizana sa 3:0 u finalnoj seriji.

Budući da rezultati u Evroligi nisu ispunili očekivanja uprave i navijača srpskog šampiona, krenulo se u potragu za pojačanjima, kao i o produžecima ugovora sa proverenim snagama. Među prvima to su učinili kapiten Branko Lazić, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, potom Miloš Teodosić, kao i sjajni Jago dos Santos Mateus, o čemu smo već pisali.

Ipak, navijače Crvene zvezde mnogo više interesuje ko će pojačati Zvezdu ovog leta, a do sada su to učinili: Uroš Plavšić (Mega), povratnik Nikola Kalinić (Barselona), Ajzea Kenan (Olimpijakos), Majk Daum (Efes), a čeka se samo ozvaničenje i Kodija Milera Mekentajera koji dolazi iz Baskonije o čemu smo takođe već ranije pisali.

Republika

Foto: Starsport

Komentar Kenana

Tu informaciju je danas preneo i renomirani portal "Eurohups", na šta je novopridošlica u redovima crveno-belih Ajzea Kenan reagovao.

- Idemo! - napisao je Kenan kratko, ali jasno i "tagovao" Mekintajera, te raspalio atmosferu među delijama.

Podsetimo, Kodi je nekadašnji igrač Partizana, a u Beograd dolazi posle epizoda u Zenitu, Cedeviti, Burgu, Andori, Gazijantepu i najuspešnijoj Baskoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading