ZVANIČNO JE! KK CRVENA ZVEZDA dovela pakleno POJAČANJE!

Autor:

Sport

19.06.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda nastavlja sa vrlo intenzivnim aktivnostima na jačanju tima za takmičarsku sezonu 2024-2025.

ZVANIČNO JE! KK CRVENA ZVEZDA dovela pakleno POJAČANJE!

Foto: KK Crvena zvezda

Kenan

Zvanično je! Američki Bek Ajzea Kenan (Isiah Caanan) novi je košarkaš Crvene zvezde!

Kenan je sa crveno-belima potpisao dvogodišnji ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za tim i bekovsku liniju u sezoni 2024-2025.

- Kenan dosadašnji igrač Olimpijakosa, ima izuzetno bogato iskustvo igranja u Evropi gde je nastupao posebno sa velikim uspehom u ekipama Uniksa i Olimpijakosa gde je prošle sezone osvojio i titulu prvaka Grčke i nastupao u finalu Evrolige.

- Visok 183 centimetara, izuzetno brzi i snažan (93 kilograma) odlikuje ga izuzetno dobar šut uz visoke procente,  a u Crvenu zvezdu nekadašnji igrač Hjustona, Filadelfije, Čikaga, Finiksa, Minesote, Milvokija… donosi veliko iskustvo i dodatnu pretnju sa spoljnih pozicija. U ekipi Olimpijakosa beležio je prosečno 12 poena po utakmici u Evroligi i grčkom šampionatu.

- Nakon važnih produženja ugovora sa Bolombojem, Gedraitisom, Lazićem i Teodosićem, Kenan je drugi novajlija u crveno belom nakon Uroša Plavšića.

- KK Crvena zvezda Meridianbet nastavlja sa vrlo intenzivnim aktivnostima na jačanju tima za takmičarsku sezonu 2024-2025 i o novim akvizicijama blagovremeno i uskoro će obavestiti javnost - poručuju s Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading