BRUTALNA UBISTVA, SEKTA CRNA RUŽA, MRAČNE SILE I KATABAZA! Stiže druga sezona "Crne svadbe"! POGLEDAJTE TREJLER!

Autor:

Zabava

19.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za nastavak intrigantne priče o vlaškim običajima.

BRUTALNA UBISTVA, SEKTA CRNA RUŽA, MRAČNE SILE I KATABAZA! Stiže druga sezona "Crne svadbe"! POGLEDAJTE TREJLER!

Foto: Firefly productions

Serija "Crna svadba" iz 2021. godine, koja je napravila pravi "bum" na medijskom nebu i postala jedna od najgledanijih na domaćoj televiziji, konačno se vraća na male ekrane. Nastavak priče je spreman i čeka da bude emitovan na Superstar TV.

Psihološki triler sa elementima horora privukao je veliku pažnju publike intrigantnom pričom inspirisanom masovnim ubistvom na istoku Srbije kada je meštanin iz čista mira uzeo pušku i usmrtio 12 komšija. Prikaz Mitra koji je počinio zločin bez trunke emocije, ali i svesti i o tome šta je učinio maestralno je izneo legendarni Slavko Štimac.

Kroz deset epizoda prve sezone gledaoci su imali priliku da se upoznaju sa vlaškim običajima, verovanjima i magijom koja preplićući dobro i zlo opstaje vekovima u istočnoj Srbiji. U drugoj sezoni se razrađuje ideja Balkana kao centra sveta i poprišta večne borbe dobra i zla. Trejler za novu sezonu "Crne svadbe" danas je objavljen na Instagram stranici TS Media.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TS Media (@tsmedia.rs)

MISTERIJA KULTA CRNE RUŽE

Radnja prati dva vremenska toka - prvi je smešten u 2002 godinu, gde Petar (Uliks Fehmiju) istražuje seriju bizarnih samoubistava tinejdžera, povezanih sa kultom Crna ruža, dok se druga linija radnje odvija u sadašnjosti, gde pratimo Natašu (Jelena Đokić), sada monahinju koja se od zakona skriva pod okriljem Crkve, i Tomića (Nikola Kojo), policajca koji se našao na poternici, takođe se krijući od bivših kolega dok pokušava da pronađe nestalog Petra i otkrije ko mu je namestio svirepo ubistvo.

Nataša Janković, nekada vatreni ateista sada je kaluđerica koja zajedno sa sveštenikom Jovanom (Zlatan Vidović), bivšim inspektorom Banetom Tomićem i inspektorom Tajne službe Petrom Ćirićem, udružuje snage kako bi savladali demonsku legiju i sprečili ih da zauzmu svet uz pomoć moćne relikvije - crne ruke koja je pripadala Crnom Vojvodi. Tu ruku je nekada, u jednoj od prvih bitaka između snaga dobra i zla, presekao hrišćanski svetac i sakrio je kako sile tame nikad do nje ne bi došle.

Republika

Foto: Firefly productions

 

Tragovi koji vode do ruke Crnog Vojvode ostavljeni su u klasičnim delima srpskih umetnika koje svi poznaju. Njihove slike kriju u sebi tajne koje mogu uticati na sudbinu ljudske rase na planeti. Slike imaju skriveno magično dejstvo i predstavljaju delove slagalice koji vode do tačnog mesta gde se nalazi ruka Crnog Vojvode. Potraga se vodi sve do finalne, neizvesne borbe između dobra i zla.

VELIKO GLUMAČKO POJAČANJE

Druga sezona će imati 10 epizoda, a uz dobro poznate likove tu su i velika glumačka pojačanja. U nastavku jednu od ključnih uloga igra Zlatan Vidović.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zlatan Vidović

Pre svega, mnogo se radujem što sam postao deo ove odlične serije, koja je postigla regionalni uspeh. Snimanje je počelo pre nekoliko dana, a ja igram sveštenika Jovana. On pokušava da se bori protiv sila zla i na tom putu nailazi na razna iskušenja i prepreke. Drago mi je što se reditelj Nemanja Ćipranić odlučio baš za mene da igram tu zaista važnu i veliku ulogu - rekao je glumac za Republiku.

Vidović ističe da je sada borba dobra i zla na mnogo većem nivou.

- Mislim da će druga sezona biti još bolja i uzbudljivija i jedva čekam da je publika vidi. Ovaj scenario jedan je od najboljih koji sam pročitao u poslednje vreme - istakao je glumac.

Pored Zlatana Vidovića u seriji igraju i Uliks Fehmiju, Petar Strugar, Ana Lečić, Predrag Bjelac, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Borka Tomović, Miki Krstović, Ljiljana Blagojević i mnogi drugi. Režiju potpisuje Nemanja Ćipranić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading