URENEBESNA PESMA OBORILA DRUŠTVENE MREŽE: Matora spevala SARKASTIČNU ODU Aniti, pa pomenula MUŠKI POLNI ORGAN (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva netremice gleda u bivšu bračnu partnerku, dok joj ona recituje smehotresne stihove.

URENEBESNA PESMA OBORILA DRUŠTVENE MREŽE: Matora spevala SARKASTIČNU ODU Aniti, pa pomenula MUŠKI POLNI ORGAN (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Nakon što je Jovana Tomić Matora opevala svoju nesrećnu ljubav sa Anitom Stanojlović, sa kojom je u "Elitu" ušla u paru, a izlazi sa čvrstom odlukom da se od nje i zvanično razvede zbog preljube, dok se njena bivša nakon istopolnog braka skrasila pored Anđela Rankovića, klip iz popularnog rijalitija postao je viralan i na društvenim mrežama. 

Naime, urnebesna pesma zapalila je Instagram jer Matora u njoj otkriva šta je tačno presudilo Anitinoj i njenoj ljubavi, te navodi da je to ipak muški polni organ, iako je cela nacija gledala krah njihovog braka uživo koji se dogodio kada je Anitina navodna ljubavnica Matea Car obelodanila njihovu vezu, što se takođe navodi u Jovaninim stihovima.

 

 

Naravno, nije propustila da navede i sumu koju je pukla na gala svadbu koju je prošlog leta upriličila u Crnoj Gori da bi fascinirala mladu, koja, kako je takođe proziva, nije imala čak ni svoje zvanice, već je gola i bosa i bez igde ikog ušla u zajednicu, pa joj zabola nož u leđa.

- Sećaš li se, draga, onih dana, svadba je 30.000 bila, eh, dok je more šumilo, tvoje srce je glumilo, dok sam tražila životnu šansu, ti si iz kabine započinjala romansu. Goste nisi zvala jer nisi imala, a Mići si tajnu pozivnicu slala, a ja to sve u "Eliti" saznala i na tome ti hvala - recitovala je Tomićeva, dok joj se Stanojlovićeva sve vreme cerekala u facu, a u jednom momentu joj na hvala i cinično odgovorila:

- Nema na čemu!

Matora se nije zaustavljala već je do kraja izdeklamovala svoju sarkastičnu odu bivšoj.

- Da l' si žedna, da l' si gladna, sad te drugi pita, al' šta da se radi, pojavila se ki*a, srećno tebi bilo, slavlja će da bude, u zaborav na tebe pozvaću ja ljude, ti u dve sezone misica si bila, uzela si tron, a sada ti je ostao samo obraz odron, za kraj da ti kažem, sad smo elita, a našoj ljubavi presudila je ki*a - zaključila je Jovana Tomić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading