ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI? Moneke u suzama zbog POJAČANJA ZVEZDE! Evo kako je REAGOVAO!

Autor:

Sport

03.07.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih u Evroligi oglasio se zbog Mekintajera.

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI? Moneke u suzama zbog POJAČANJA ZVEZDE! Evo kako je REAGOVAO!

Foto: Starsport

Kada je danas ozvaničen transfer Kodija Milera Mekintajera u Crvenu zvezdu, košarkaš Baskonije Čima Moneke nije krio svoje oduševljenje ovim potezom. Na Instagram priči, Moneke je podelio objavu Crvene zvezde sa emotikonima vuka i suzama u očima, jasno pokazujući koliko je (ne)srećan zbog ovog transfera.

Reakcija Čime Monekea na transfer Kodija Milera Mekintajera jasno govori o fantastičnoj hemiji koja vlada između ove dvojice košarkaša. Njihovo prijateljstvo i podrška jedan drugom su očigledni, a Monekeova reakcija je samo još jedan dokaz koliko je ovaj transfer važan i emotivan za obojicu.

Foto: Printksrin

Moneke

Ovog leta, Čima Moneke se dosta dovodio u vezu sa Partizanom, koji je i dalje zainteresovan za njegove usluge, ali je obeštećenje preveliko. Očigledno je da postoji veliko interesovanje za ovog košarkaša, jednog od najboljih u Evroligi minule sezone, ali će ostati da se vidi da li će se neki budući transfer realizovati.


Kodi je prethodnu godinu proveo u Baskoniji, ali je tokom karijere nastupao za različite timove. Pored Baskonije, Mekintajer je igrao za Gazijantep, Andoru, Burg, Partizan, Cedevita Olimpiju, Zenit, Parmu i Berse. Transfer Kodija Milera Mekintajera u Crvenu zvezdu će svakako uneti novu dinamiku u tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading