ALEKS ZAVRŠILA NA KLINICI, ČEKA SE REZULTAT SNIMKA: Nikolićeva STRAŠNO ZABRINULA FANOVE, Cara nema na vidiku

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pokazala javnosti da pije tablete, ovo saznanje je ostavilo fanove u šoku!

ALEKS ZAVRŠILA NA KLINICI, ČEKA SE REZULTAT SNIMKA: Nikolićeva STRAŠNO ZABRINULA FANOVE, Cara nema na vidiku

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić, poznata po učešću u rijaliti programima, nedavno je postala glavna tema na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj drži tablete. Ovaj post je izazvao zabrinutost među njenim pratiocima, koji su odmah počeli da spekulišu o prirodi tih pilula. Neki od fanova su čak istraživali o kojim tabletama je reč i zaključili da se mogu raditi o preparatima za regulisanje telesne težine.

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

Reakcije fanova su bile brze i raznovrsne, s mnogima koji su izrazili svoju zabrinutost za zdravlje Aleksandre Nikolić. Iako nije eksplicitno objasnila svrhu tableta, ranije njene izjave o problemima s dojenjem i ishranom njene ćerke Leona su dodatno povećale brigu među njenim pratiocima. Neki su joj pružili podršku, savetujući je da vodi računa o svom zdravlju, dok su drugi primetili da izgleda izuzetno dobro uprkos nedavnim izazovima.

- Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje.  Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani - priznala je Aleks na svom YT kanalu.

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

Aleksandra se sada obratila svojim pratiocima na Instagramu i podelila video iz privatne klinike. Šta tačno obavlja kod doktora nije poznato, ali je jasno da je planirano snimanje, kako je navela u opisu snimka. Ono što su svi primetili jeste da Filipa Cara nema ni na vidiku.

Ova situacija je pokrenula diskusiju o privatnosti i odgovornosti na društvenim mrežama, istovremeno podsećajući na važnost brige o zdravlju i dobrobiti u svetlu medijske pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bljuc

03.07.2024 21:55

ova vise ne zna sta da objavi a ako ne objavi kao da nije ziva, bolest, neradnici foliranti grebatori ta ce ceo zivot da pise gde je bila sta je radila samo da ostane u medijima a zasto ko je ona rialiti ucesnica bez zvanja bez zanimanja, postaje dosadna kao i svi ti internet prosjaci