MIONINA SESTRA POTVRDILA - POSLE "ELITE" ONA ODLAZI KOD STANISLAVA: Porodica Jovanović potvrdila reperove najcrnje sumnje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poludeće kada bude saznao!

MIONINA SESTRA POTVRDILA - POSLE "ELITE" ONA ODLAZI KOD STANISLAVA: Porodica Jovanović potvrdila reperove najcrnje sumnje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Reper i rijaliti-učesnik Nenad Aleksić Ša izaziva kontroverze i intrigira javnost kao malo koji drugi takmičar u istoriji ovog formata. Njegova trenutna uloga u rijaliti programu "Elita" nosi sa sobom neviđen nivo drame, uglavnom zbog ljubavne afere s Mionom Jovanović, koja je znatno mlađa od njega. Pored toga, u kući boravi i Stanislav Krofak, momak koga je Miona prevarila u rijalitiju, i zbog toga su oboje postali centralna tema svih dešavanja u kući.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Miona i Ša

Ovo jutro u "Eliti" počelo je krajnje dinamično. Ša je došao do svoje devojke da bi se mazio, ali je Miona poludela i izbacila ga iz kreveta. 

Miona je optužila Nenada Aleksića Ša jer je prespavala pola dana. Ona je očekivala da će je on izvući iz kreveta, a reper nije mogao da veruje da se zbog toga naljutila na njega.

 

 

Povodom najnovije izjave Nenada Aleksića Ša upućenih Mioni Jovanović i njenoj porodici, oglasila se na Instagramu sestra učesnice "Elite", koja vodi njen profil, dok je ona u rijalitiju.

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Miona i Ša

- Njeni roditelji treba da mi budu zahvalni, kao u ikonu da me gledaju - glasi Aleksićeva izjava koju je prokomentarisala Mionina sestra.

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Miona i Ša

 

- Na čemu? Biće zahvalna sebi i bogu kad konačno progleda - poručila je Mionina sestra, a onda su se nadovezali na Nenadove napade i izjave o mestu na moru gde je Miona išla sa Stanislavom.

Foto: Instagram.com/miona_jovanovic

Miona i Ša

 

- Jedva čekam leto da konačno odemo u Selce i okupamo se u onom raju - poručila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
dušanka

04.07.2024 17:37

potpuno razumem njene roditelje jer boljeg od Stanislava ova provincijska profu....a neće NIKAD IMATI...ali ja da sam njegov roditelj NIKADA NJU I TAKVU NE BIH POŽELELA NI NAJGOREM NEPRIJATELJU...ako imalo ima pravde, daleko joj lepa kuća...samo dalje od Stanislava i od svih poštenih, uspešnih, lepo vaspitanih mladih ljudi...

Selma Sarajlić

06.07.2024 20:28

Šta više Sha hoće od Mione? Nek je već jednom ostavi na miru. Ona ga ne voli i kako to već jednom ne vidi.