ŠA OBEĆAO MIONI NOVAC NAKON ELITE: Mora da joj isplati ovu sumu, Jovanovićeva sve debelo naplatila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša se izlanuo, pa obećao Mioni novac po izlasku iz rijalitija.

ŠA OBEĆAO MIONI NOVAC NAKON ELITE: Mora da joj isplati ovu sumu, Jovanovićeva sve debelo naplatila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović je spavala dva sata duže, zbog čega je kažnjena, a kad se probudila, za sve je okrivila Nenada Aleksića Ša. On je ušao u crveno, počeo da lomi po imanju, a potom se osamio u dvorištu, gde je krenuo da plače. Cimeri su prilazili da ga uteše. Kako ih je terao od sebe, Miona se u jednom momentu setila da mu priđe i objasni da je on odgovoran za njeno ustajanje ujutru, te da je kriv što ona snosi sada posledice u vidu novčane kazne.

- Ti si odgovoran za moje buđenje, nije trebalo tako da me budiš - govorila mu je Miona.

- Dva sata sam te budio... Je*eš mi mater, psihički me maltretiraš. To je jedan honorar, ja ću ti dati taj jedan honorar - zapomagao je reper.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Inače, Mionina majka je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde vrlo jasno pokazuje da navija da se njena ćerka pomiri sa Stanislavom Krofakom, dok njenog trenutnog partnera nikada nije prihvatala. Da i dalje neće ni da čuje za ćerkinu vezu sa Ša, govori i njena poslednja objava. Mionina mama je, posle njene svađe sa Ša u vešeraju, tokom koje je Jovanovićeva prolila reku suza, podelila snimak koji su napravili fanovi, a radi se o trenutku kad je Krofak ušao u "Elitu". Na njemu se vidi kako bivši partneri razmenjuju poglede, koji su se nastavili i nakon toga. Majka očito aludira na to da Mionina i Stanislavova ljubav nikada nije prestala, te da i dalje želi za zeta samo njega i da se nada njihovom skorom pomirenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.07.2024 05:34

Verujem da jeste tako...pri tom mislim da je i Mića umešan u sve to...dao im je instrukcije...uputstva...naravno za određenu cenu, nevezano od Produkcije...Mića je razradio PLAN kao i za Nikolićku...koja je prošla sito i rešeto...nema koga nije hvatala i vijala...na kraju uvijala Dejana Dragojevića...koji je bio KOLATERALNA ŠTETA...NIKOLIĆKA JE PREVARANT I MIĆIN PULEN...ZLO NAD ZLIMA...NEKA JE BEBA ŽIVA I ZDRAVA...ALI SUMNJAM DA JE I TO DEO PERFORMANSA...