ANELI HITNO NAPUSTILA ELITU: Završila u BOLNICI, a već je ove nedelje izlazila iz Bele kuće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ponovo izašla iz rijalitija, kako bi obavila medicinski pregled!

ANELI HITNO NAPUSTILA ELITU: Završila u BOLNICI, a već je ove nedelje izlazila iz Bele kuće!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, učesnica rijalitija "Elita", danas napustila Belu kuću kako bi posetila lekara. Razlog za njen odlazak bio je kontrolni pregled nakon nedavne kiretaže, koju je Aneli imala pre oko dve nedelje. Odlazak na pregled bio je neophodan kako bi se uverila da je njeno zdravlje u najboljem mogućem stanju nakon medicinskog zahvata, prenosi "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Aneli je za ovu priliku odabrala belu kombinaciju odeće i preko lica nosila velike naočare, verovatno kako bi izbegla prepoznavanje i održala privatnost u vezi sa svojim zdravstvenim problemima. Ovaj potez dodatno je istakao važnost redovnih medicinskih pregleda i brige o sopstvenom zdravlju, posebno nakon medicinskih intervencija. Podsećanja radi, Aneli je odlučila da abortira dete Marka Janjuševića Janjuša nakon raskida i žestokih svađa.

Ovo nije prvi put da Aneli napušta "Elitu" ove nedelje. Naime, ona je sa četiri svoje cimerke izašla u sredu veče, kako bi bila gošća u emisiji "Magazin In".

- Draga Elito, gosti u večerašnjoj emisiji "Magazin In" su Milena, Aneli, Miona, Anita i Maja, potrebno je da budete spremni do 19 časova. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitala voditeljka Maša Mihailović u sredu popodne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je i u sredu napustila emisiju

Inače, Aneli se u emisiji žestoko posvađala sa Majom Marinković, a kako je voditeljka Sanja Marinković primetila, koren njihovog sukoba je Marko Janjušević Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading