U KREVETU JE JAKA PRIČA: Ša otkrio šta mu Miona radi pod pokrivačem, u Beloj kući nastao MUK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena najveća tajna Mione Jovanović.

U KREVETU JE JAKA PRIČA: Ša otkrio šta mu Miona radi pod pokrivačem, u Beloj kući nastao MUK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović je danas, tokom emisije "Gledanje snimaka", morala da objasni zašto izbegava poljubac sa Nenadom Aleksićem Ša, sa kojim je u vezi. Dok se Miona pravdala, Ša je objasnio da je u krevetu totalno drugačija priča i da razmenjuju nežnosti, pa čak dolazi i do vrele akcije, koju je Jovanovićeva na sve načine pokušavala da sakrije od njene porodice, ukućana, ali i gledalaca.

- Miona, što nećeš da se ljubiš sa njim? - pitao je Milan Milošević.

- U krevetu je jaka priča - dodao je Ša.

- Mesecima je ista priča. Za karmin jesam, kad su puna usta, kad je jeo, ja sam to rekla neću da lažem. Jesmo se prvo poljubili, on je hteo još jednom, a ja sam rekla da sam jela kokice. Smeškala sam se, nisam imala nameru. Mislim da je fejk drama, jer je otišao - govorila je Miona.

- Bolje to, nego da ti kažem svašta - rekao je reper.

 

Danijela Jovanović je odlučila da javno pokaže svoju podršku Mioni i Stanislavu putem video snimaka koji prikazuju njihove zajedničke trenutke sa nedavno održane svadbe na imanju u Šimanovicma. Ovakav vid podrške izazvao je različite reakcije na društvenim mrežama, a čini se da je odluka majke da istakne podršku isključivo prema bivšem dečku svoje ćerke, izazvala dodatnu pažnju javnosti.

Ipak, još veću pažnju na internetu izazvala je Danijelina objava u kojoj jasno stavlja do znanja da ne želi upoznati Nenada Aleksića Ša, trenutnog dečka svoje naslednice. Ova izjava izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a situacija dodatno intrigira javnost s obzirom na nedavne Mionine osude majke i sestre zbog objava na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading