MIONINA PORODICA ŠALJE STANISLAVU MAJINE KOMPROMITUJUĆE FOTOGRAFIJE: Krofak će propasti u zemlju od sramote!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Mione Jovanović se naoružala dokazima.

MIONINA PORODICA ŠALJE STANISLAVU MAJINE KOMPROMITUJUĆE FOTOGRAFIJE: Krofak će propasti u zemlju od sramote!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Miona Jovanović, nekadašnje prijateljice, a sada ljute rivalke, svakodnevno čašćavaju jedna drugu gnusnim uvredama zbog Stanislava Krofaka, zajedničkog bivšeg dečka, oko koga se otimaju i sada.

Mionina sestra stoji iza njenog profila na Instagramu, pa je odlučila da odbrani sestru i prokomentariše Maju. Naime, ona je objavila kompilaciju Majinih fotografija pre brojnih operacija, pa je podsetila na to kako je nekada izgleda, s obzirom da neretko komentariše Mionin izgled i koristi svaku priliku da je ponizi:

- Hajde malo da spomenemo i tebe, koja druge devojke vređaš i omalovažavaš, nazivaš ih debelim i iskompleksiranim - napisala je Mionina sestra, pa objavila Majine "rane radove", odnosno fotografije pre operacija.

Maja Marinković, koja je stekla popularnost kao učesnica rijalitija "Zadruga" i kasnije "Elita 7", otvoreno je govorila o svojim estetskim zahvatima, ističući da je kroz njih postala zadovoljnija svojim izgledom.

Na društvenim mrežama nedavno je izazvala pažnju fotografija koju je Taki Marinković, otac učesnice rijalitija "Elita 7" Maje Marinković, objavio na svom Instagram profilu. Fotografija datira od pre 14 godina i prikazuje Maju kao devojčicu, zajedno s ocem. Ova objava izazvala je lavinu komentara među pratiocima Takija Marinkovića, koji su se sa nostalgijom setili prošlih vremena i uporedili Majin izgled pre nego što je odlučila da se podvrgne plastičnim operacijama.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Taki Marinković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading