KUĆNA POMOĆNICA RASKRINAKALA BRAK SEKE ALEKSIĆ! Evo šta pevačica radi sa mužem, otkriveni svi DETALJI iz vile u Staroj Pazovi

Autor:

Zabava

06.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša radnica iznela sve detalje života iza zidina kuće u kojoj pevačica živi sa porodicom!

KUĆNA POMOĆNICA RASKRINAKALA BRAK SEKE ALEKSIĆ! Evo šta pevačica radi sa mužem, otkriveni svi DETALJI iz vile u Staroj Pazovi

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić već godinama unazad važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi, a njihov odnos je najbolje opisala njihova bivša kućna pomoćnica. Naime, ona je bila zaposlena u folkerkinoj vili u Staroj Pazovi, a sada je otkrila da je njen brak samo za primer, ističući da je Seka veoma darežljiva prema svojim zaposlenima, rodbini i najbližima.

- Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima - pričala je nekadašnja Sekina kućna pomoćnica, prenosi Scandal, i otkrila detalje iz pevačicinog bračnog odnosa sa suprugom:

Republika

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić u braku se sa Veljkom Piljikićem

Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila!

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić u braku se sa Veljkom Piljikićem

Podsećanja radi, Seka Aleksić je jednom prilikom otkrila tajnu srećnog braka.

Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on oseća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica. Želim da mu sve pružim i da mu sve bude na dohvat ruke. Veljko izuzetno mnogo trenira, zdravo se hrani. Ne jede on samo skupe stvari, obraduje se i kada napravim pljeskavice od spanaća, ali hrani se zdravo i ja mu tim stvarima udovoljavam - ispričala je Seka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading