UGROŽEN ŽIVOT VESNI ZMIJANAC! Pevačici naglo narušeno ZDRAVLJE, bori se sa problemom koji joj RAZARA TELO

Autor:

Zabava

05.07.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezdi se zdravlje naglo pogrošalo, ovo su poslednje informacije!

UGROŽEN ŽIVOT VESNI ZMIJANAC! Pevačici naglo narušeno ZDRAVLJE, bori se sa problemom koji joj RAZARA TELO

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

Koncert Vesne Zmijanac (67), zakazan za petak 5. jul u Bačkoj Palanci, danas je neočekivano otkazan zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja popularne pevačice. Vesna se sada ovim povodom oglasila i otkrila javnosti da se bori sa visokim pritiskom i da se trenutno ne nalazi u bolnici, ali da bi to moglo da se desi. 

Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak. Sada je sve okej, mislim nije ništa okej, ali... Moram malo da mirujem, a inače ja jul i avgust ne radim, ovo mi je zapalo samo, ali to ne može tako. Moram da odmaram, ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem, nije mi dobro. Posle one operacije više nije isto - rekla je Vesna, prenosi Informer.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Vesna Zmijanac se bori sa visokim pritiskom

Podsećanja radi, Vesna Zmijanac nedavno je prošla kroz ozbiljnu operaciju u kojoj su joj ugrađena tri bajpasa i stent. Iako je svesna da joj se život promenio nakon operacije, ona ističe da ne može da miruje. 

- Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv, ja sam nemirna i dalje, junačim se i ne umem drugačije. Sad sam dobro, odnosno odlično - rekla je pevačica nedavno, te nastavila:

Republika

Foto: ATA Images

Vesni Zmijanac ugrađena tri bajpasa i stent

- Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo jer ne mogu da mirujem. Taman tu negde kad je pauza došla preko glave, ja sam otišla da pevam i zaključila da još bolje pevam, tako da sam odlično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading