ANA NIKOLIĆ NAJAVILA SVOJU SMRT?! Pevačica u unezverenom stanju za VOLANOM uporedila sebe sa POKOJNOM KOLEGINICOM, javnost u šoku (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pobesneli zbog snimka Ane Nikolić u kolima, porede je s Ejmi Vajnhaus!

ANA NIKOLIĆ NAJAVILA SVOJU SMRT?! Pevačica u unezverenom stanju za VOLANOM uporedila sebe sa POKOJNOM KOLEGINICOM, javnost u šoku (VIDEO)

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić već godinama intrigira javnost svojim kontroverznim ponašanjem i otvorenim stavovima. Iako je često meta negativnih komentara, Nikolićeva ne prestaje da bude autentična i da živi život onako kako smatra da treba.

Nedavno je objavila snimak na kojem uživa u vožnji kolima, slušajući pesme pokojne muzičke zvezde Ejmi Vajnhaus, dok je istovremeno pušila i pevala. Ovaj potez naše pevačice je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su uporedili Anino ponašanje sa životom i tragedijom pevačice koja je preminula usled trovanja alkoholom.

"Kako nema nikoga da joj pomogne?", "Au, brate, ova je za bolnicu, inače će kao Ejmi Vajnhaus", "Mogla je nekog da pregazi", "Šta se dešava sa ovom ženom, krenula je nizbrdo", "Našoj divnoj Ani izgleda nema pomoći", samo su neki od komentara koji su se nizali po društvenim mrežama uz sporan snimak sa njenog Instagram profila.

 

 

Podsećanja radi, Ejmi Vajnahus, britanska pevačica i kantautorka, preminula je 23. jula 2011. godine. Zvanični uzrok smrti bio je trovanje alkoholom. Prema rezultatima obdukcije, imala je više od pet puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene granice za vožnju, što je dovelo do zastoja rada organa i smrti.

Republika

Foto: youtube.com/Amy Whinehouse

Ejmi Vajhaus preminula od trovanja alkoholom

Ejmi je, inače, bila poznata po svojoj borbi sa zavisnostima od alkohola i droga, a njeno zdravstveno stanje se često pogoršavalo zbog tih problema. Njena smrt je izazvala veliku tugu i šok među fanovima širom sveta, ali njena muzika nastavila je da "živi" i nakon njene smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aman

07.07.2024 10:55

Nista ona nije najavila al vidim da vi to kao da prizeljkujete