PRODUKCIJA ZABELEŽILA MIONIN RAZGOVOR U ŠIFRAMA: Ovo je DOKAZ da i dalje voli Stanislava?! ŠOK! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša će doživeti pomračenja uma!

PRODUKCIJA ZABELEŽILA MIONIN RAZGOVOR U ŠIFRAMA: Ovo je DOKAZ da i dalje voli Stanislava?! ŠOK! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Javnost je već danima uzbuđena zbog skandala koji je nastao nakon emisije "Gledanje snimaka". Učesnica Aneli Ahmić se obratila cimerki Mioni Jovanović, a kako je kamera uspela da zabeleži, njihov razgovor odvio se u šiframa. Ipak, uspelo je da se protumači da njih dve pričaju o Stanislavu Krofaku.

Naime, očigledno uznemirena, Aneli je pokušavala da dobije više informacija od Mione, koja je izbegavala direktno iznošenje detalja o svom emotivnom životu. Osim toga, Aneli je priznala da je prethodno hvalila Stanislava Krofaka u emisiji, ali je sada otkrila da je to radila namerno. Ove izjave su izazvale žestoku reakciju u javnosti, a posebno kod repera Nenada Aleksića Ša, koji će sigurno biti zatečen saznanjem da je Miona u šiframa pričala o svom bivšem dečku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Miona Jovanović pričaju u šiframa Elita 7

- Ili se desili ili se ne desi - rekla je Miona.

- Pritom, moram da ti kaže, ja namerno njega dižem u nebesa juče i govorim da se ne brine. On je besan, ali kad pričamo o njemu... Da shvati - dodala je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Miona Jovanović pričaju u šiframa Elita 7

Podsećanja radi, ekipa portala Republika danas je posetila Fontanu, rodni kraj repera Nenada Aleksića Ša, kako bi smo pred sam kraj rijalitija "Elita" saznali kako razmmišljaju komšije o njegovom učešću, ljubavnom izboru i vezi sa Mionom Jovanović, a mišljenja su bila podeljena - dok su ga neki kudili, bilo je onih koji su repera okarakterisali kao žrtvu.

Detaljni možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading