LOŠE VESTI ZA NOVAKA! Kemanović nije POMOGAO Đokoviću! Siner PREGAZIO Mišu!

Autor:

Sport

05.07.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaustavljiva serija Italijana nastavlja se i na Vimbldonu.

LOŠE VESTI ZA NOVAKA! Kemanović nije POMOGAO Đokoviću! Siner PREGAZIO Mišu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrto kolo Vimbldona, pošto je poražen od prvog igrača ATP liste, Janika Sinera sa maksimalnih 0:3 (po setovima 1:6, 4:6, 2:6).

Nije uspeo Miša da pobedom pomogne najboljem u istoriji "belog sporta" Novaku Đokoviću i, eventualnom senzacijom, učini uslugu svom velikom prijatelju, jer je Italijan pokazao da igra u životnoj formi, koja traje od početka godine i njegovog osvajanja Australijan opena!

Ubedljivim trijumfom, Janik je nastavio da "melje" rivale u Londonu i korak bliže se primakao drugom Grend slemu u sezoni, pokazavši da je uz Noleta i Karlosa Alkaraza, s pravom glavni kandidat za podizanje pehara u Old Ingland klubu.

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

Silovito je u meč ušao Janik, brejkovima u drugom i četvrtom gemu slomio Kecmanovića i stekao nedostižnih 4:0, prepustivši srpskom asu samo jedan poen u uvodnom periodu.

Najveći otpor Miomir je pružio u drugom setu, gde je dostojno parirao apsolutnom favoritu do devetog gema. Nije bilo iznenađenja, a onda je kod rezultata 4:4, Siner iskoristio prvu brejk priliku i poveo sa 5:4, da bi potom odservirao za 6:4 i osvajanje ovog dela igre.

Ranim brejkom, već na otvaranju trećeg seta, Italijan je poveo s 2:0, ni tu nije stao, pošto je u petom gemu još jednom oduzeo servis Kecmanoviću za ubedljivih 4:1 i posle toga prvu meč loptu pretvorio u pobedu.

Za plasman u četvrtfinale, Janik Siner će igrati protiv boljeg iz duela Bena Šeltona (SAD) i Kanađanina Denisa Šapovalova. Italijan, podsetimo, brani polufinale u Londonu, gde ga je prošle sezone zaustavio upravo Novak Đoković s maksimalnih 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading