NEVREME PRAVI HAOS NA VIMBLDONU! Sve se ZAKOMPLIKOVALO! Evo kako UTIČE NA NOVAKOV MEČ!

Autor:

Sport

03.07.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postalo je uobičajena pojava.

NEVREME PRAVI HAOS NA VIMBLDONU! Sve se ZAKOMPLIKOVALO! Evo kako UTIČE NA NOVAKOV MEČ!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Loši vremenski uslovi na Vimbldonu su prouzrokovali pravi haos u rasporedu mečeva i programu odigravanja uvodnih kola. Pomeranja mečeva su postala uobičajena pojava kako bi se prioritetni mečevi odigrali ili pod krovom ili na najvećim stadionima. Danas je otkazano čak 21 susret, što je izazvalo veliku količinu neizvesnosti među igračima i navijačima.

Sutra će se odigrati niz značajnih mečeva, uključujući mečeve Dimitrov – Šeng, Šelton – Haris, Šapovalov – Altmajer, Kasatkina – Mijazaki, Badosa – Fruhvirtova, Vang – Kijz, Kostjuk – Savil, kao i šest mečeva muškog dubla i devet mečeva ženskog dubla. Otkazani mečevi uključuju četvrte nosioce i osvajače Rolan Garosa Arevalo – Pavić, pete nositeljke Erani – Paolini, Skupski – Venus (#9), Sinijakova – Tauzend, Aleksandru Krunić i partnerku Aojamu, Kulhof – Mektić, kao i osvajače Monte Karla Žila i Vligena (#14).

Srećom, ovakav haos u rasporedu neće uticati na naše asove Đokovića i Kecmanovića narednih dana, jer će njihovi mečevi protiv Fernlija i verovatno Sinera biti sigurni na jednom od stadiona koji su zaštićeni krovom.

Ovi iznenadni preokreti u rasporedu su dodatno zakomplikovali već izazovne uslove takmičenja, ali su istovremeno i podstakli igrače da pokažu svoju snagu i prilagodljivost u borbi za napredak na turniru. Svi ljubitelji tenisa će sa nestrpljenjem iščekivati ishod narednih mečeva na Vimbldonu, a nadamo se da će vremenski uslovi biti naklonjeniji u narednim danima kako bi se takmičenje nastavilo bez daljih pomeranja i otkazivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading