POZNAT TERMIN: Evo kada ĐOKOVIĆ izlazi na teren protiv britanskog čuda!

Autor:

Sport

03.07.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvara glavni program na Vimbldonu.

POZNAT TERMIN: Evo kada ĐOKOVIĆ izlazi na teren protiv britanskog čuda!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je ostvario trijumf u prvom takmičarskom meču od operacije kolena, savladavši Vita Koprivu i plasiravši se u drugo kolo Vimbldona. Nakon toga, saznao je da će igrati protiv Džejkoba Firnlija u četvrtak od 14.30 po srednjeevropskom vremenu, otvarajući program na glavnom terenu vimbldonskog kompleksa.

Džejkob Firnli, 22-godišnjak iz Edinburga, postao je senzacija nakon što je pobedio Kanasu u tri seta. Firnli je relativno anoniman za većinu ljubitelja tenisa, a čak ni na sajtu Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) ne postoji njegova biografija.

Ove sezone, Firnli je dobio samo jedan jedini ATP meč, a pre Vimbldona učestvovao je na ITF turnirima u Luksemburgu i Britaniji, osvojivši nedavni čelendžer u Notingemu. Nakon prvog ATP nastupa u karijeri u Istbornu, stigao je na Vimbldon zbog specijalne pozivnice i sada se sprema da se suoči sa Novakom Đokovićem.


Novak Đoković se vraća na Centralni teren Vimbldona i spremno očekuje duel sa Firnlijem u drugom kolu. Podsetimo, Đoković je pobedio Vita Koprivu posle tri odigrana seta (6:1, 6:2, 6:2).
 

- Bilo je sjajno. Zadovoljan sam kako sam se osećao na terenu, drago mi je što sam došao na Vimbldon ove godine pod drugačijim uslovima zbog kolena. Nisam znao kako će to da se dešava na terenu, jedno je trening, drugo meč... Jako sam srećan kako sam se osećao i kako sam igrao. Hvala svima što ste došli i što ste me podržali - rekao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading