NAJVEĆA ŽELJA GROBARA PRELOMILA: Evo da li Moneke dolazi u Partizan!

Autor:

Sport

03.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvorili su crno-beli posebnu vezu sa njim.

NAJVEĆA ŽELJA GROBARA PRELOMILA: Evo da li Moneke dolazi u Partizan!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je ove sezone odlučio da napravi značajne promene u rotaciji, a jedan od udarnih igrača koji je na radaru kluba jeste Čima Moneke. On je tokom prošle godine ušao u srca svih navijača crno-belih koji su ga mnogo puta prizivali da dođe u Beograd. Međutim, iako je prvobitna informacija da "Parni valjak" nema sredstava da isplati sjajnog Nigerijca bila negirana i rečeno je da su Baskijci pristali na smanjenje cene, to se ispostavilo netačnim.

Iako je Partizan izrazio želju da dovede Monekea u svoje redove, Baskonija je postavila visoku cenu za ovaj transfer. Tim iz Vitorije zahteva čak 1.500.000 evra za slobodu Nigerijca, što bi uz dodatne troškove uključujući i platu, dovelo do ukupnog iznosa od preko 2.000.000 evra. 

Potvrdu da će Moneke teško da dođe u Beograd ovog leta dao je novi trener Baskonije - Pablo Laso.

Republika

Foto: Starsport

Čima Moneke

- Čima Moneke ima ugovor sa Baskonijom. Danas ga imamo i vrlo smo srećni s njim - rekao je doskorašnji trener Bajerna iz Minhena.

Moneke je prošle sezone ostvario impresivan prosek od 13,6 poena, 6,6 skokova i 1,4 asistencije po meču u Evroligi, pa bi njegovim nedolaskom crno-beli sigurno izgubili mnogo.

Podsetimo, Humsku su već napustili: Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, dok su u procesu dolaska u klub mnogi košarkaši od kojih su samo ozvaničeni Ife Lundberg, Frenk Nilikina i Vanja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading