PARTIZAN HOĆE VELIKU ŽELJU GROBARA, ALI... Evo šta KOČI dolazak Monekea u Beograd

Autor:

Sport

01.07.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadaju se crno-beli promenama

PARTIZAN HOĆE VELIKU ŽELJU GROBARA, ALI... Evo šta KOČI dolazak Monekea u Beograd

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je ove sezone odlučio da napravi značajne promene u rotaciji, a jedan od udarnih igrača koji je na radaru kluba jeste Čima Moneke. On je tokom prošle godine ušao u srca svih navijača crno-belih koji su ga mnogo puta prizivali da dođe u Beograd. Međutim, kako prenosi "MozzartSport", transfer prvotimca Baskonije ne ide onako kako su u Humskoj planirali.

Iako je Partizan izrazio želju da dovede Monekea u svoje redove, Baskonija je postavila visoku cenu za ovaj transfer. Tim iz Vitorije zahteva čak 1.500.000 evra za slobodu Nigerijca, što bi uz dodatne troškove uključujući i platu, dovelo do ukupnog iznosa od preko 2.000.000 evra. Ovakav zahtev predstavlja značajan izazov za Partizan, s obzirom na to da klub trenutno nije u mogućnosti da ispuni ove finansijske zahteve.

Republika

Foto: Turkish Airlines EuroLeague/X

Moneke protiv Makabija

Uprkos visokoj ceni koju postavlja španski klub, u Partizanu i dalje postoji nada da će uspeti da ubede tim iz Vitorije da spusti svoje finansijske zahteve. Ovaj transfer bi predstavljao jedan od najvećih u istoriji evropske košarke, te je jasno da Partizan čini sve kako bi ispunio veliku želju grobarima.


Nedavno je već jedan beogradski klub platio Baskoniji visok iznos za igrača. Transfer Kodi Miler Mekintajera u Crvenu zvezdu za 600.000 evra je gotov, o čemu smo ranije pisali, a videćemo hoće li i Partizan uspeti da se nagodi sa timom iz Vitorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading