EVO DA LI ĆE I ANĐUŠIĆ OTIĆI IZ PARTIZANA: Grobari pitali, on odgovorio

Autor:

Sport

01.07.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće "čupavo" i sa njim

EVO DA LI ĆE I ANĐUŠIĆ OTIĆI IZ PARTIZANA: Grobari pitali, on odgovorio

Foto: Starsport

Čelnici košarkaškog kluba Partizan vredno rade na rekonstrukciji tima za narednu sezonu. Biće mnogo kadrovskih promena, a veliki broj igrača već je napustio klub. Među prvotimcima čija sudbina još uvek nije potpuno jasna je i iskusni Danilo Anđušić. Važeći ugovor sa klubom ima 33-godišnji košarkaš, ali i dalje ostaje neizvesno da li će i naredne sezone nositi dres "parnog valjka".

U emisiji Sportlajt EURO specijal na Sport Klubu, Anđušić je na tu temu izjavio da još uvek ne zna odgovor:

- Još ne znam da li ostajem. Ni ovamo ni tamo i dalje.

Ova izjava sigurno ostavlja navijače u neizvesnosti, dok čekaju konačnu odluku kluba i igrača. Anđušić je prethodne sezone igrao toplo-hladno, ali je u finišu sezone iskoristio šansu koju mu je ukazao Obradović, a ovako ju je ranije opisao:

Republika

Foto: Starsport

Anđušić protiv Zvezde

- Neuspešna je u svakom smislu. Mislim da smo imali kvalitet da napravimo nešto veće. Gorak je ukus, bez trofeja bez plej ofa Evrolige. Osećaj je jako loš i zato hoću da odmorim od svega, a onda ću razmišljati kako ću dalje i šta želim. Teška loša sezona, mogli smo u mnogim situacijama da preokrenemo sezonu i falilo nam je nešto malo. Od 13 utakmica, to mi je neverovatan podatak, na jednu loptu dobili smo samo jednu. Svi znamo koliko jedan meč može da ti promeni sezonu.

Podsetimo da dres Partizana naredne sezone neće nositi Kevin Panter, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka, Zek Ledej i Alen Smailagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading