"KOJA OD VAS JE DEVOJKA LAKOG MORALA?" Zbog pitanja Sanje Marinković starlete se IZBEZUMILE, a NJEN odgovor je ZGROZIO sve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković imala je potrebu da raskrinka pravi razlog sukoba starleti!

"KOJA OD VAS JE DEVOJKA LAKOG MORALA?" Zbog pitanja Sanje Marinković starlete se IZBEZUMILE, a NJEN odgovor je ZGROZIO sve!

Foto: RTV PInk

Sanja Marinković

U jučerašnjoj emisiji ,,Magazin in" voditeljka Sanja Marinković ugostila je takmičarke ,,Elite" i to Milenu Kačavendu, Maju Marinković, Aneli Ahmić, Anitu Stanojlović i Mionu Jovanović. Kako se situacija između Maje i Aneli zakuvavala i tenzija bila sve veća, voditeljka je pokušala da otkrije pravi razlog njihovog sukoba. 

I Maja i Aneli su priznale da je razlog uskoba Marko Janjušević Janjuš, a kako su jedna drugoj uputile niz uvreda, nazivajući jedna drugu devojkom lakog morala, voditeljka Sanja je prekinula emisiju i upiala ih sledeće:

Foto: RTV PInk

Magazin In

 

- Koja devojka od vas dve je lakog morala? - upitala je voditeljka Sanja. 

Maja i Aneli su nastavile da se prepucavaju, a u tom trenutku Anita Stanojlović je kroz osmeh dobacila:

- Pa sve - dobacila je Anita. 

Kako je Maja sama pričala, nju je otac odgajao, a sa majkom do pre nekoliko godina nije bila u kontaktu.

Foto: RTV PInk

Sanja Marinković

 

Njena majka se nije pojavljivala u javnosti, međutim, na Tviteru su se svojevremeno pojavile njene fotografije iz mladosti. Svima je zapao za oko njen stajling, ali i sličnost sa ćerkom.

- Ovo je majka Maje Marinkovic, lutkice! Ćerka imala na koga da se ugleda kada je u pitanju oblačenje. A Taki macan! - stajalo je u opisu fotografije.

- Mama je ista ja, samo što je ona jako inteligentna. Ona je bila vukovac u školi, znaš šta to znači? Bila je najbolji učenik... - započela je Maja, a Stanislav ju je upitao kako njena mama komentariše njen život:

- Ne može očima da ih vidi. Meni mama svašta kaže, ona se naljuti na mene pa ne priča sa mnom... Uvek mi kaže: "Je l moguće šta ti radiš, na šta to liči?!", ali kad je nešto normalno i zdravo ona podrži. Mislim da o tebi misli sve najlepše - rekla je Maja tada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

07.07.2024 05:52

sanja moja...sve su one devojke LAKOG MORALA...to što si ti pokušala...da investiraju u svoje obrazovanje... ŽALOSNO JE DA NI JEDNA NIJE TO ISTAKLA KAO PRIORITET..ŽALOSNO