CAR UNAKAZIO ALEKSANDRU NAKON SINOĆNOG GOSTOVANJA: Udario joj žestoku kontru, pa najavio POMIRENJE sa Majom?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je sve bacio u rebus novim oglašavanjem.

CAR UNAKAZIO ALEKSANDRU NAKON SINOĆNOG GOSTOVANJA: Udario joj žestoku kontru, pa najavio POMIRENJE sa Majom?!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", sinoć je gostovala u emisiji kod Dušice Jakovljević gde je otvoreno govorila o aktuelnim dešavanjima u "Eliti". Nakon što je komentarisala neke od takmičara, Nikolićeva se osvrnula na svoj odnos sa Filipom Carem, ocem svog deteta.

Komentarišući Maju Marinković, Aleksandra je izrazila mišljenje da je moguće da se Maja pomiri sa njenim bivšim partnerom, Filipom Carem, nakon završetka rijalitija "Elita". Ova pretpostavka izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

Nakon što je Aleksandra izjavila da veruje da će doći do njihovog pomirenje, odmah po završetku rijalitija, Filip Car se oglasio putem svog Instagrama profila, gde je podelio poruku, koja je sve bacila u rebus. Kako su brojni njegovi fanovi shvatili, ovo je bilo upućeno upravo Nikolićevoj, sa kojom Filip ima dete:

- Samo se udalji, sve ćeš da vidiš jasnije - glasila je poruka, koju je Filip Car podelio putem svog Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

- Osoba je pitala Miljanu da li je mogu u osmom mesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi - pričala je Aleksandra.

- Ona je ušla ove sezone sa pričom o meni i Filipu, pljuvala mene i pričala sve najlepše o njemu. Ona i dok je sa Stanislavom priča samo da se završi i da ide kod njega. To je sledeći tok, pa pratite - dodala je pobednica "Zadruge 6".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Verona

07.07.2024 09:52

Daljina izoštrava.

Sara

07.07.2024 11:36

Ako je on zvao Maju pred njen ulazak u elitu, a sa druge strane čekao bebu sa Aleks, šta reci nego da treba da ga bude sramota. Svaka normalna žena bi prekinula svaki kontakt sa takvom labilnom ličnošću.

Odgovori 10 0
Alex

07.07.2024 13:02

@Sara - To je njegova fora,da je odbije od sebe,a mozda sumnja da dete nije od njega,nego da je to Mitroviceva podvala Caru,recimo samo primer,ali kako god on zeli sa njom na distanci,on je njoj recimo napravio dete iz nuzde,da ga nebi ubio Mitrovic,spasio je glavu to je tajna,jer Mitrovic pati sto on nije u Elitu,jer je dobar za reting,ali ne za sebe.To je to u skracenom.Narod nece razumeti moj komentar jer je realistican i detaljan,ali ko ukljuci svoj mozak skonta u sekundi.Hvala Pozzz

Emina

07.07.2024 14:20

@Alex - Joj vi ste zadojeni mržnjom prema Aleksandri Nikolic, čast izuzecima. Ne razumem, sta je ona to radila?! Pa sve je tuzila što su o njoj stvorili takvu sliku o njoj u javnosti. I ako je. Dete je rodila Filipu jer ga voli bezuslovno. Da nije tako ne bi rodila. Njegovo je što je umešao onu sto joj je posao da se javno j 5 godina na tv, ima polne bolesti, i po par j svake sezone.