MILJANA KULIĆ SE NE SMIRUJE! JELENI UPUTILA ŠOKANTNE REČI! Karambol u najavi ako se umeša i Ivan Marinković!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaj ti svoja posla, svoju porodicu i dete! Nemoj da se baviš mojim stvarima ovde jer si ti radila sve gore, da ne kažem najgore, branila se Jelena.

MILJANA KULIĆ SE NE SMIRUJE! JELENI UPUTILA ŠOKANTNE REČI! Karambol u najavi ako se umeša i Ivan Marinković!

Foto: printskrin

Učesnica rijalitija Elita Miljana Kulić prošla je ponovo pored Jelena Marinković u jeku drame zbog njenog neverstva i prevare Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem. Kulićka sada naime, svaku situaciju koristi da bi prozivala cimerku, a sada joj je rekla da je pakao tek čeka kada se rijaliti završi. 

- Jelenice moja! Šta si tu uradila Ivanu?! Jel ti se sada svađa sa mnom, sada kada si pokazala koliko nemaš obraza? Sve si pokazala sada pred kraj, ali sve uvek izađe na videlo! Folirala si se ovde mesecima unazad, a sada te je stigla karmica - peckala je Nišlijka, a Jelena joj je odbrusila:

Foto: youtube.com/AmiG Show, ATA images, printscreen/RED TV

Miljana Kulić, Jelena i Ivan Marinković

 

- Gledaj ti svoja posla, svoju porodicu i dete! Nemoj da se baviš mojim stvarima ovde jer si ti radila sve gore, da ne kažem najgore! 

Podsećamo, takmičari rijalitija su izneli šokantne tvrdnje o preljubi Jelene Marinković i njenom suprugu Ivanu Marinkoviću, koji je otvoreno govorio o svojim osećanjima prema Aneli Ahmić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 

Sviđa mi se Aneli, mislim da je lepa i zgodna devojka, ako Sneža to kaže istina je, stvarno mi se sviđa ona pošto je i moja žena našla drugog dečka - rekao je Ivan.

- Iskren je on sad, više puta je rekao kako sam zgodna, na svadbi je isto rekao da sam lepa i da želi da igra sa mnom, ne bih mnogo zbog Jelene pitala - rekla je Aneli koja nije moga da sakrije oduševljenje zbog Ivanovih reči.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading