DEMOLIRAO MIONINU USPOMENU NA MAJKU! Ša napravio KARAMBOL na imanju, isplivao snimak kako DIVLJA I LOMI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni sam nije mogao da veruje šta je uradio!

DEMOLIRAO MIONINU USPOMENU NA MAJKU! Ša napravio KARAMBOL na imanju, isplivao snimak kako DIVLJA I LOMI (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša privukao je pažnju javnosti svojim ljubomornim incidentima prema Mioni Jovanović, posebno zbog prisustva njenog bivšeg partnera Stanislava Krofaka pod istim krovom. Nažalost, ovoga puta reper nije uspeo da obuzda svoje emocije.

 

 

Na jednom snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram jasno se vidi kako je Nenadov ljubomorni ispad prema Mioni dostigao novi nivo. Miona je prilazila da mu da šolju, a on je drsko otima od nje i razbija je o pod kraj njenih nogu.

- Kad te pitaju jel ti ljubomoran dečko - stajalo je u opisu snimka.

- Čije je ovo?- pitao ju je Ša.

 

- Tvoje - rekla je Miona.

- Ko ti je dao? -nastavio je reper.

- Luka! -odgovorila je Miona, nakon čega je Ša svom snagom razbio šolju.

Foto: instagram.com/zadruga_elita7

Ša i Miona

- Pa tražila sam za tebe čoveče, jel si ti normalan? Polomio si mi šolju što mi je majka poslala za Uskrs - rekla je Miona vidno zatečena.

- Izvini, nisam znao da je ta šolja - osvestio se Aleksić, ali kasno.

Podsećamo, Aleksandra Nikolić, pobednica poslednje sezone "Zadruge", bila je gošća sinoćne emisije "Pitanja starih elitara" kod Dušice Jakovljević gde je otvoreno govorila o svm pogledu na ovaj zamršeni ljubavni trougao.

- Šaki je napravio takvu sprdnju od sebe, meni je njega tako žao. Ša je velika muzička zvezda, ne znam da li ima nastupe, ali kad sam prvi put ušla sa njim u rijaliti meni je to bilo "uvau" jer sam slušala njegove pesme kao klinka. On je toliko prsao sa mozgom. On je mladolik, jedan od pedantnijih, ali ne znam šta se desi sa njim kad se zaljubi. Ja sam toliko puta htela da podelim njegov klip da se zezam, ali znam da bi se on naljutio kad bih to uradila. Kako je moguće da ga svaka žena dovodi do ludila? Ša mora da nađe ženu svojih godina i da iste stvari žele. Ne možeš da juriš klinku! Miona treba da ode na jedan odmor! Od Ša i Mione nema ništa, nju roditelji kad budu videli, kad bude došla kući, Ša ne postoji! Stanislav je kulturan, nisam videla jednu njegovu lošu osobinu! Maja je htela da se dokazuje Stanislavovoj ćerki. Mislim da Stanislava Miona i dalje voli, pogotovo onaj hotel i ona pitanja. Pokajala se, sigurno - rekla je Nikolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading