VAMOS ŠPANIJA - SRBI SU UZ VAS ZBOG KOSOVA! Samo jedna zemlja u četvrtfinalu Evropskog prvenstva nije priznala lažnu državu!

Autor:

Sport

07.07.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kada se gleda s čisto fudbalskog aspekta, "furija" je do sada najviše pokazala.

VAMOS ŠPANIJA - SRBI SU UZ VAS ZBOG KOSOVA! Samo jedna zemlja u četvrtfinalu Evropskog prvenstva nije priznala lažnu državu!

Foto: www.profimedia.rs

Ostale su još tri utakmice do kraja Evropskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, a knjiga kandidata za trofej spala je na četiri slova: Španija, Francuska, Holandija i Engleska!

U polufinalnim utakmicama, prve dve selekcije odigraće meč sutra od 21 čas, a druge dve dan kasnije u isto vreme. Što se tiče Srba, naša srca kucaju za špance, s obzirom na to, ako ništa drugo, da od ove četiri države samo Madrid nije priznao lažnu državu Kosovo.

CEREMONIJA

Predsednik Aleksandar Vučić prekjuče u Nišu otkrio je da takođe navija za Špance, ne želeći da otkrije konkretan razlog za naklonjenost "Crvenoj furiji".

Foto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Ne bih da govorim zašto, ali da, tačno je, navijam za Španiju - odgovorio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, na pitanje novinara posle ceremonije otvaranja radova na železničkoj obilaznici oko Niša.

I fudbalski gledano, Španci su nam do sada pokazali najviše od svih preostalih reprezentacija. Holanđani tu i tamo, dok su Englezi prošli dalje uprkos neubedljivim partijama od početka do četvrtfinala sa Švajcarskom, a Francuzi bez gola postignutog iz igre.

Podsetimo, u polufinalu Evropskog prvenstva, snage će odmeriti Španija - Francuska u utorak 9. jula (od 21 čas), dok se dan kasnije, 10. jula u istom terminu sastaju Engleska - Holandija.

Finale je na programu 14. jula na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading