MIONA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Ugledala Nenadovu BIVŠU, pa napravila KOLAPS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović napala Nenada Aleksića Ša!

MIONA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Ugledala Nenadovu BIVŠU, pa napravila KOLAPS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija ''Gledanje uspomena'', a sledeći klip bio je za Nenada Aleksića Ša

On je gledao svoje slike sa porodicom, sukobe sa brojnim ukućanima, njegove prethodne veze koje je imao u rijalitiju, kao i najemotivnije momente sa Mionom Jovanović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Usponi i padovi, moj život je kao da sam 10 njih proživeo. Neću uošte da pričam o tome jer imam ovde devojku, dva braka iza sebe. Što se tiče prvog braka ja sam apsolutni krivac, što se tiće druge veze voleo bih da zaboravim, takođe i taj brak. Nakon nove godine Miona više nije ista, kad smo se družili na početku bilo je drugačije ali od kad se podsetila bivših odnosa sve je nervoznija pogotovo sad pred kraj, ne znam u čemu je problem -rekao je Ša.

- Jedva sam čekala da gledam njegove uspomene. Prvi brak je sve okej, kasnije sa Draganom Mitar se vidi da je bio flert sa njegove strane. Meni ne izgleda da ga je baš briga za Taru, on je itekako voleo - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša ELita 7

 

- Ja se jesam zaljubio u nju i usrao sam brak zbog nje, naravno da sam se držao nje kao pijan plota. Ono što mi je rekao su gluposti, što se tiče drugog braka nemam šta da kažem sve je to smešna priča. Ja sa Vanjom nisam bio opsednut a sa Tarom itekako jesam, držao sam se nje po svaku cenu, brzo stupio u brak i sve je bilo top ali sam na kraju odlučio da to nije to - rekao je Ša.

- Sve super i top je sa svima, nekako mi deluje sa Ivanom najsrećniji, možda imam malo sličnosti sa Tarom ali ne znam - dodala je Miona.

Ja nemam tip devojaka i svaka mi je bila različita, nekako gledam kako se poklopim sa nekim samo - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
fontana

09.07.2024 18:00

Sve su mu bile ribetine pre ove mutave seljancice nesposobne lencuge iskompleksirane i ljubomorne trecerazredne pevacice u pokusaju. On nije normalan covek kako se srozao sa njom, spao na seljana lambada suknjice imidz.

djole

09.07.2024 19:48

SA je bas sasav sto trpi ovu tupavu pevacicu u pokusaju, zlo od zene, nista joj nije sveto, spremna na sve samo da se dokopa velikog grada, Sa joj samo sluzi da postigne svoj cilj, zloca gleda samo svoju zadnjicu. Fina fina pa Miona

djole

09.07.2024 21:44

Bivsa zena Ivana je dama sto ova zloca Miona mutava, polupismena sa tupavom facomm nikada nece biti