PUCA NA VISOKO: Marija Kulić IZIGRAVA Velikog Šefa! Ćerka joj duguje 50.000 evra Pinku, ona DELI ULOGE za NOVI RIJALITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata Nišlijka otkrila ko bi ona želela da bude u "Eliti 8".

PUCA NA VISOKO: Marija Kulić IZIGRAVA Velikog Šefa! Ćerka joj duguje 50.000 evra Pinku, ona DELI ULOGE za NOVI RIJALITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Marija Kulić, majka diskvalifikovane učesnice "Elite" Miljane Kulić progovorila je o ćerkinom povratku u rijaliti, pa se osvrula i na svoje ponovno učešće u ovom TV formatu. Naime, ona je otkrila pod kojim uslovima bi se pojavila u Šimanovcima.

Pristala bih da budem ono što je Goca Džehverović u "Eliti" - rekla je Marija, koja je unapred osmislila gde bi Džehvu mogli da sklone da bi se upraznilo mesto za nju:

- Pokreće se "Farma", možda ona tamo da ode, a ja u "Elitu". Ipak ona zna više od mene o životinjama, ja znam o domaćinstvu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić želi da bude Goca Džehverović u "Eliti"

Kulićka je zatim kroz smeh ispričala kako bi izgledalo kada bi se ona bavila stokom.

- Mogu preko gugla da se informišem i govorim učesnicima šta da rade u štali, bila sam na selu, videla kako izgleda krava, kokoška, ovca, ali te poslove nisam radila. Odrasla sam u Nišu, nismo imali selo, odem kod babe i dede, vidim životinje, ali poslove oko njih nikad nisam radila - ispričala je Kulićka, pa zaključila: 

- Bolja sam ja za "Elitu", znam kako se vodi domaćinstvo, kućni poslovi. To bih volela i pristala bih, taman da vičem na Miljanu i tamo kad nešto ne počisti.

Podsetimo, ona je prethodno ispričala da se njena ćerka vraća u "Elitu" i sledeće sezone kako bi otplatila dug koji je napravila u ovoj svojom diskvalifikacijom. Marija je objasila da je Miljana i neka ranija dugovanja koja je imala prema produkciji izmirivala na taj način, pa pretpostavlja da će joj biti ponuđeno da uđe i u "Elitu 8" kako ne bi morala da plati 50.000 evra kazne zbog kršenja ugovora samoinicijalnim napuštanjem rijalitija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pojmam nemam

10.07.2024 09:16

Nevjerovatno koliko neka "pacavra" iz Nis moze sebe da uzvisi, kao ne zna nista o zivitinjama sem kako izgledaju i da je bolja za Elitu a Dzehvu seli na Farmu, ma ovu Mariju ne bi trebalo pustiti ni na 5km od Farme a kamo li u Elitu !!!

djole

10.07.2024 09:46

Cirkus od zen, eto na ko je Miljana

Glo

10.07.2024 21:58

Pa kad ona liči na tu domaću životinju