ĐOKOVIĆ ZAVRŠAVA JOKIĆU ŽELJENO POJAČANJE: As Nagetsa tražio ZVEZDU NBA u Denveru, Novak ga dogovara u Londonu (FOTO)

Autor:

Sport

10.07.2024

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajnost? Ne bi se reklo

ĐOKOVIĆ ZAVRŠAVA JOKIĆU ŽELJENO POJAČANJE: As Nagetsa tražio ZVEZDU NBA u Denveru, Novak ga dogovara u Londonu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Informaciju da Nikola Jokić hoće u Denveru Rasela Vestbruka preneli su američki novinari pre samo nekoliko dana.

- Rečeno mi je da je Jokić iza kulisa gurao i tražio da Vestbruk dođe. Rekli su mi da ga Nikola hoće u Denveru, da želi da igra sa njim. Nije prvi put da je to želeo. Nije da samo Rasel želi da dođe, već da ga Jokić želi ovde. To mi daje više vere, rekao je Harison Vind, novinar dobro upućen u dešavanja u Denveru.

Samo nekoliko dana kasnije, Đoković je rešio da mu ispuni želju. Najbolji teniser sveta susreo se sa pomenutim američkim košarkašem u Londonu, a zvanični nalog Vimbldona objavio je njihovu sliku.

 

 

- Ko će bolje da dočeka Rasela Vestbruka na SW19 (poštanska adresa Vimbldona), nego Novak Đoković, piše u objavi naloga trećeg grend slema u sezoni.

Na slici koja je podeljena, može se videti Vestbruk kako drži flašicu sa potpisom, dok Novak u ruci ima majicu, ali se ne vidi šta na njoj piše.

NBA zvezda i bivši vrhunski igrač lige, koji trenutno nastupa za Los Anđeles Kliperse, došao je da gleda prestižni turnir u Londonu. Videćemo hoće li Đoković da iskoristi svoje diplomatske sposobnosti i "završiti" Jokiću željeno pojačanje...

Podsetimo, na meču između Đokovića i Holgera Runea, u loži srpskog tenisera nije nedostajalo slavnih gostiju. Geret Bejl, legendarni fudbaler, bio je među prisutnima, a kasnije su i objavili zajedno sliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading