IVAN MARINKOVIĆ PAO U OČAJ, SAMO GLEDA U JEDNU TAČKU: Ovo je tek početak, evo od čega svi napolju NAJVIŠE STREPE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevareni Elitar nikako ne može da dođe sebi posle ženine izdaje!

IVAN MARINKOVIĆ PAO U OČAJ, SAMO GLEDA U JEDNU TAČKU: Ovo je tek početak, evo od čega svi napolju NAJVIŠE STREPE!

Foto: Printskrin

Učesnik "Elite" Ivan Marinković koji je sao nedelju dana pre kraja rijalitija u kome je sve vreme boravio sa suprugom Jelenom Marinković doživeo da sazna da ga je ona u zatvorenom prostoru prevarila sa Urošem Rajačićem, kako odmiču dani sve je u gorem stanju. Naime, on je osamio na krevetu, te dugo zamišljeno gledao samo u jednu tačku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić i udata Jelena pred Ivanom otkrili sve detalje afere

Očito da ne može da prestane da razmišlja o dešavanjima koja su mu u trenutku promenila život iz korena, te da konstantno vrti isti film u glavi, ali nikako ne uspeva da dođe do drugačijeg zaključka, sem onog do kog su ga dovele činjenice iznete uživo u programu.

Republika

Foto: Printskrin

Ivan Marinković još ne prihvata stvarnost

Marinković je rešio da se izoluje od ostalih učesnika, što je dovoljan pokazuatelj da mu više nije ni do kakve priče nakon ženine prevare koju je i sama bez blama priznala. 

Međutim, ovo što mu se u Beloj kući dešava, samo je početak šta ih tek čeka kada izađu napolje. Kako tvrdi upućeni izvor za naš portal, svi koji poznaju Ivana, plaše se da se on zbog ove situacije ne vrati svom starom poroku.

- Poznato je da je Jelena Ivanu u velikoj meri pomogla da se skine s alkohola, ona je baš bila uporna da ga izvuče iz te priče i uspela je. Veza im je tada i procvetala. Nije baš da su njihovi prijatelji ovo očekivali. Oni se plaše ne samo da će im ova afera rasturiti brak, već je većina njih zabrinuta za Marinkovića, da se pod ovakvim okolnostima ne uhvati ponovo za flašu - priča dobro upućeni sagovornik za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
furto

11.07.2024 09:22

gleda u jednu tacku ali je stalno skoncentrisan na rialiti mod, kada pocne da prica o bilo cemu on procveta i spadne mu maska ucveljenog prevarenog cak se i svadja sa onima koji mu upadaju u rec jer njemu mora da bude tisina i da je samo on u kadru. Oni su izgubili sve honorare na kazne i ovo im je slamka. Odvratni i bolesni oboje. A Rajacic smradic i nista vise ljigica, rece Aneli je zena koja unistava muskarce a on sada ide sav sretan sto je u ulozi Filipa Cara sa Dalilom. Mali iskompleksirani jazavac.