PRVO OGLAŠAVANJE NAKON IZBACIVANJA! Posle brojnih SKANDALA I AFERA, saznala se ISTINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović otkrila da li ju se porodica odrekla!

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON IZBACIVANJA! Posle brojnih SKANDALA I AFERA, saznala se ISTINA!

Foto: shutterstock

Sinoć su "Elitu" napustili Lazar Čolić Zola, koji je zauzeo 26. mesto, kao i Jovana Cvijanović, koja je osvojila 25. mesto. Takmičarka se probudila, a zatim oglasila i sumirala prve utiske nakon izbacivanja, te priznala kako je njena porodica reagovala na njeno skandalozno učešće i priznanja o aferama sa poznatim muškarcima. Nju je sinoć u studiju sačekala sestra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

- Jako sam umorna potrebno je vreme da se prilagodnim na realan svet. Kad je reč o reakcijama najbližih, sestra me je sačekala u studiju sinoć, jako me je zagrlila i samim tim sam osetila veliku sigurnost i znala sam da imam njihovu podršku, iako sam grešila u pojedinim situacijama u rijalitiju - govorila je Jovana, a onda se dotakla poznatih muškaraca koje je pominjala u "Eliti" i optužila ih da su sa njom imali aferu:

- Što se tiče muškaraca koje sam spominjala, volela bih najviše da tamo i ostanu, ne bih polemisala na temu njih. Želela bih da se fokusiram na dalji rad i uspeh. Moja porodica su ljudi koji nisu ograničeni, ni u jednom smislu. Jasno su mi stavili do znanja na šta da obratim pažnju. Što se tiče mojih grešaka svakako ih je bilo, niko nije bezgrešan, ali ću se potruditi sa svojom porodicom da ubuduće sve bude kako treba, baš kako sam zamišljala - zaključila je Jovana Cvijanović, bivšam učesnica "Elite", za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović je zauzela 25. mesto

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading