OVO SU SVI SKANDALI "ELITE 7"! Buknuće rat u SUPERFINALU, a od OVIH događaja i dalje PODILAZI JEZA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavne afere, skandali, razvodi, raskidi, trudnoće, ali i tragične smrti, ostaće upamćeni iz ove sezone rijalitija.

OVO SU SVI SKANDALI "ELITE 7"! Buknuće rat u SUPERFINALU, a od OVIH događaja i dalje PODILAZI JEZA!

Foto: Printscreen/Pink TV, Printscreen/RED TV

Nakon deset meseci uzbudljivog šou-programa na TV Pink sutra nas očekuje i spektakularno superfinale "Elite", koju su obeležile dve velike afere, koje su iznedrile i dva najveća favorita. 

Naime, prva učesnica koja je već svojim ulaskom u popularni rijaliti podigla najviše prašine definitivno je Aneli Ahmić. Ona je, čim je kročila u Pinkov studio izašla iz anonimnosti, pomenuvši aferu Stanije Dobrojević sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem, s kojim ima ćerku Noru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević je u jednom momentu ušla u Belu kuću da se suoči s Aneli

Glavna priča u Beloj kući odmah se zavrtela oko nje, a kao nova rijaliti-učesnica, koju nije imao prilike da vidi u prethodnim sezonama, odmah je zapala za oko i iskusnom rijaliti-igraču Marku Janjuševiću Janjušu, s kojim je ubrzo stupila u emotivnu vezu, koja se, nažalost, završila na ružan način kada je Aneli donela odluku da abortira dete koje je u "Eliti" začela s njim. 

Foto: ATA Images, Republika.rs

Matea Car rasturila je Anitin brak sa Matorom

Druga, možda još skandaloznija priča o kojoj su mesecima brujali mediji, kao i korisnici društvenih mraža, a koja je na sličan način obeležila ovu sezonu rijalitija, jeste krah braka Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koji se dogodio na najsuroviji mogući način kada je hrvatska tiktokerka Matea Car obelodanila Anitinu preljubu.

Iako je Stanojlovićeva isprva na sve načine pokušavala da izgladi stvar s Matorom, kad se na vratima Bele kuće pojavio Anđelo Ranković, zaboravila je i suprugu i ljubavnicu i uplovila u romansu s poznatim rijaliti-učesnikom koji joj je vratio veru u muškarce.

Foto: pink.rs

Anita Stanojlović pronašla sreću pored Anđela

Iako je Jovana od prvog momenta, kada je saznala za prevaru, zahtevala da se okonča brak, Anita i Matora su tek u poslednjoj nedelji rijalitija zvanično potpisale papire za razvod. Tada su pale teške reči jer je Tomićeva morala da da sebi oduška nakon svega.

- Kraj je manipulacijama, možete da prdnete pod prozor. Raskidam svoj istopolni ugovor. Sad možete da idete u Kotor, a da ne budete Tomić. Anđelo, sad nisi Tomić više - vikala je Matora.

Ja sam u Srbiji uvek bila Stanojlović - odbrusila joj je sada i zvanično bivša supruga.

Treba da čestitaš, vratili smo Anitu na pravi put - rekao je Anđelo.

Malo ste se zaje*ali s tim tipovanjem - zaključila je Jovana.

Međutim, ipak zahvaljujući novoj vezi, Anita je od jedne od najomraženijih elitarki postala miljenica nacije jer je pokazala volju da se menja posle velike greške koju je prethodno napravila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno potpisale papire za razvod

Sudeći po pulsu rijaliti-fanova koji na društvenim mrežama komentarišu dešavanja u "Eliti", većina smatra da će se glavna bitka u superfinalu voditi upravo između Anite i Aneli.

Podsetimo, tokom trajanja jedne od nauzbudljivijih sezona popularnog rijalitija odigrao se niz događaja koji su obeležili "Elitu".

Pored dva pomenuta, ostaće upamćen i kobni momenat u kom je Janjuš saznao da je na tragičan način izgubio najmlađeg brata, zbog čega je na neko vreme morao i da napusti Belu kuću. Iako se radilo o njegovoj porodičnoj tragediji, ona se odrazila na sve elitare, koji su saosećali sa cimerom zbog tako stravičnog gubitka. 

Foto: printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš tokom ove sezone ostao bez najmlađeg brata Mihajla

Osim teških sudbina, koje su pogađale učesnike ove godine, bilo je i radosnih vesti, a jedna od takvih je svakako kada je potvrđena prva trudnoća u "Eliti" i saopšteno da će Milica Veličković i Borislav Terzić Terza postati roditelji. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Veličković u "Eliti" zatrudnela sa Terzom

Nakon prve rijaliti trudnoće ove sezone usledio je pravi elitni bebi-bum, pa su gotovo svi rijaliti-parovi u nekom momentu posumnjali da čekaju dete. Iako je bilo više lažnih uzbuna, pred kraj "Elite" Aneli Ahmić zaista je ostala u drugom stanju, ali je, nažalost, odlučila da prekine trudnoću zbog loših odnosa s Janjušem, s kojim je nakon toga skroz prekinula kontakt. 

Za sve one koji su se pred kraj već bili opustili i iščekivali konačan ishod u velikom finalu, koje će se održati sutra, da đavo nikad ne spava, dokazali su Uroš Rajačić i udata Jelena Marinković, koja je sa ovim cimerom prevarila Ivana Marinkovića, s kojim je u braku.

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić i Marikovićeva žena Jelena u aferi za kraj "Elite"

Poslednja nedelja rijalitija ostaće u znaku ovog skandala, dok je čuvena četvorka Maja Marinković, Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša već duže vreme na razne načine zabavljala i priređivala iznenađenje gledaocima, koji su često na društvenim mrežama vodili polemike oko toga da li su Miona i Stanislav tipovali Maju i Ša i iskoristili ih samo zarad boljeg plasmana u rijalitiju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, pink/printscreen

Maja Marinković i Ša u klinču sa Mionom i Stanislavom

Naime, prvo je Miona Jovanović prevarila svog dečka Stanislava Krofaka i ušla u vezu s reperom kome je zbog ljubavne afere u rijalitiju pukao još jedan brak. Baš kao što ga je svojevremeno ostavila prva žena Ivana Aleksić zbog Tare Simov, tako je i Vanja Ignatović podnela zahtev za razvog zbog Mione, pa je Ša morao da izađe iz "Elite" da i on potpiše brakorazvodne papire.

Ipak, prava drama je usledila kada se u Belu kuću uselio Mionin bivši partner i na keca smuvao Maju Marinković, s kojom je ubrzo i raskinuo, pa su počele spekulacije da su i ona i Ša tipovani od bivšeg para. 

Tako oni postaju miljenici publike, koja zahteva da se venčaju pred kamerama, te Miona i Stanislav pristaju na ovaj zadatak, a koliko im je prijala uloga mladenaca, govore burne svađe s Majom i Nenadom nakon njihovog medenog meseca.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages. Shutterstock

Stanislav Krofak i Miona Jovanović su jedan od najomiljenijih parova

U svakom slučaju njihova svadba ostaće upamćena kao svadba godine, dok svi sa nestrpljenjem iščekuju da se njihovo venčanje ponovi i u stvarnom svetu, gde njihovi fanovi, ali i porodice daju sve da organizuju za njih i jednu pravu pravcatu svadbu.

Bilo kako bilo, ukoliko ste svih ovih meseci sa nestrpljenjem iščekivali razrešenje zamršenih situacija koje su se iz dana u dan još više zapetljavale tokom "Elite" ostanite i sutra uveče sa početkom u 21 sat prikovani za male ekrane i očekujte neočekivano!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading