IVAN MARINKOVIĆ U STANJU ŠOKA! Razgovarao sa Jeleninom najboljom drugaricom i njenom majkom, OVO SU SVI DETALJI! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

15.07.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vratio film, pa priznao šta je shvatio!

- Uh, haos se desio. Euforičan sam zbog cele situacije, ali eto. Šta da kažem. Desilo se, i dalje sam u šoku, ali ne mmogu da se ubijem, niti planiram pravo da vam kažem. Delujem euforično jer je finalno veče, ali verovatno će sve da se slegne. Imam gnev koji osećam prema svojoj ženi. Ko nije doživeo ovako pre kamerama, ne zna kako je to. Nisam očekivao ovo - započeo je Ivan.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković nakon izlaska iz "Elite"

- Upravo sam pričao sa Jeleninom i mojom najboljom drugaricom i njenom majkom, oni su nam kućni prijatelji, u životu ne bih ovo očekivao. Dao bih levu ruku, desnu nogu, levo uvo, desno oko, bukvalno bih dao. Mene je majka učila da nikome ne verujem, pa čak ni njoj, ali evo... Mnogo toga se izdešavalo za ovih sedam dana, mnogo smo toga rekli. Mislim da smo idealizovali sve ovo. Ja sam od nje napravio i pravio idealnu osobu i damu, ali očigledno se pokazalo da to nije - dodao je Marinković.

- Ovo je kao da si u trileru. Glumci znaju da odglume. Verujte da nisam svestan, šok. Pokušavam da vratim trenutke, pamtiš sekvence u "Eliti", nisam nijednog trenutka pretpostavio. Kad vratim trenutak kad se vratila iz zatvora, ja sam se svađao sa Žanom i malim Urošem, ja u tom trenutku idem ka zatvoru, ona je sa njim, govorim da imam frku, ona odgovara: "Opusti se, sve je u redu". Ja kao top, žena mi je doobro, dok je on drpa... - ispričao je Ivan, a tada je Žana Đorđević prekinula intervju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivanu se vratio film

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading