DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZBOG PORUKE GLEDATELJKE ZAUSTAVILA EMISIJU: Vanredno uključenje ostavilo voditeljku bez teksta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević zanemela od šoka.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZBOG PORUKE GLEDATELJKE ZAUSTAVILA EMISIJU: Vanredno uključenje ostavilo voditeljku bez teksta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević sinoć je u specijalnoj emisiji ugostila pobednicu "Elite" Anitu Stanojlović, sa kojom je ona porazgovarala, a zatim su krenuli da se uključuju gledaoci, pa postavljali pitanja.

Uglavnom su stizali komplimenti na račun Stanojlovićeve, ali publika je takođe imala potrebu da pohvali voditeljku bez koje ovaj rijaliti definitivno ne bi bio isti. 

Lidija iz Vranja se uključila u program, uputila par lepih reči Aniti, a onda se obratila Dušici Jakovljević, koju je ostavila bez teksta ovom porukom:

 

- Vi ste naša duša, Vaš šef treba da bude prezadovoljan što ima takvih radnika. Vi ste autentični, niko ne može da bude na tom mestu. Iskreni ste, plemeniti i emotivni. Jako ste skromni - nastavila je gledateljka.

- Hvala Vam beskrajno - rekla je Dušica.

- Ima li neko da vas je nervirao? - pitala je voditeljka.

- Nervirao me je Ša, toliko je histerisao sa Mionom. Ona nije trebalo da dozvoli takvo ponašanje. Voli Ša, ali ne znam koliko će to da traje. On mi je čudan, nema tu dugovečnosti, ukoliko se on ne primiri malo - rekla je gledateljka.

- Šta kažete na bračni lom Ivane i Jelena? - glasilo je novo pitanje.

- Ona je jako bezobrazna i drska. Nije ona za njega, ni on za nju. On je pravi muškarac, ona sa onom muškom vilicom. Uroš je samo bio tu momenat, on ne želi nešto dublje s njom - rekla je gledateljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
dušanka

15.07.2024 18:00

DAJ LJUDI, NE PRETERUJTE...PA PINK JE OD DUŠICE NAPRAVIO TO ŠTO JESTE...DA JE TAKO VREDNA I BITNA, NE BI SE VRAĆALA, VEĆ BI OSTVARILA KARIJERU TAMO KUDA JE OTIŠLA...ZAŠTO BI NEKO BIO ZAHVALAN NA DUŠICI...ONA BEZ PINK-A NIJE NIKO NI NIŠTA...A SINOĆNA EMISIJA JE BILA BLAM BLAMOVA...POBEDNICA KAD JOJ IDU NIZ DLAKU, KOLIKO TOLIKO KOMUNIKATIVNA, A KAD SE JAVIO ČOVEK, KULTURNO I PRISTOJNO, ALI JANJUŠEV FAN...POKAZALA JE SVOJU PREKU NARAV, PRIMITIVIZAM, NEVASPITANJE I NEKULTURU...A JAVILO SE 6 BABA OD 65 DO 85 GODINA KOJE SU JE HVALILE, ALI MALI VIŠE DUŠICU, JER NIJE BILO ARGUMENATA ZA POPBEDNISU...HA...HA...HA...NEDOSTAJALI SU MATORI MIĆA I ZMIJOLIKI ANĐELO DA PRIČAJU UMESTO NJE...DA...DOŠAO JE MLADOŽENJA, ALI PO DOGOVORU, ČIM JE ČUO HEITERA...ODMAH JE, KAO SPONTANO, DOŠAO S BUKETOM...TEŠKI FOLIRANTI...KAŽU DA JE ANA ĆURČIĆ BILA PREVARANT, OVO DVOJE SU MAFIJA U ODNOSU NA ANU...

neko

15.07.2024 18:20

Dusica se upropastila sa operacijama bila je simpaticna sada jedva govori suska dok prica a nos je previse skratila pa izgleda kao da se mrsti nije mi jasno kako neko ko je bio lepuskast dozvolio sebi da bude ruzan

Baby boom

15.07.2024 20:43

@neko - Dušica se upropastila šmrkanjem

Zoran

15.07.2024 22:40

Dogovore se da zove Dusicina prijateljica i počne da je hvali da čuje gazda znaci toliko,smo oboleli kao nacija i pojedinci da je to strasno