BEBI DOL CEPA RAKIJU I PASULJ NA +40, ali to nije NAJŠOKANTNIJA stvar koju je pevačica URADILA! (PAPARACO)

Autor: A. P. / M. P.

Zabava

15.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo slavnu muzičarku u kafiću na Vračaru!

BEBI DOL CEPA RAKIJU I PASULJ NA +40, ali to nije NAJŠOKANTNIJA stvar koju je pevačica URADILA! (PAPARACO)

Foto: Republika.rs

Legendarnu pevačicu Dragana Šarić (61), poznatiju kao Bebi Dol, paparaco portala Republika uslikao je danas oko podneva sa jednim sredovečnim muškarcem u kafiću kod Hrama Svetog Save na Vračaru, gde je ona rčula. I tu ništa ne bi bilo interesantno, da nije iz čitave ponude izabrala da jede pasulj i da pije rakiju, dok je goreo asfalt od paklene letnje vrućine. 

Čim su seli za sto, gospodin je naručio limunadu, a vrlo brzo je Bebi uradila isto. Odmah nakon limunade, naručila je i rakiju.

- Pila je naizmenično limunadu i rakiju i razgovarala sa gospodinom. Bila je, reklo bi se, nervoznjikava iz nekog razloga, a u cegeru je nosila nekoliko umetničkih slika i jedan portret. Nosila je jaknu i šešir na glavi, koji nije skidala - ispričao nam je izvor.

Očevidac nam je ispričao da ga je šokiralo ponašanje naše slavne pevačice, jer je na javnom mestu bez pardona mazala noge kremom, pa čak i stopala.

- Bebi je u više navrata kremom mazala noge i ruke. Stopala je dobro natapala pridižući stopalo do stolice. Potom je ostatke kreme utrljavala u šake. Taman posla da ih je oprala, nego je takvim prljavim rukama kojim je dirala stopala iz papuča i sebe dirala po licu, a i jela - prepričao je šokirani sagovornik Republike.

Inače, pevačicina je 19. juna izgubila majku, Magdalenu Megi Šarić, koju je sahranila 21. juna. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži prijatelji i porodica umetnice.

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol je nedavno izgubila majku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dik

15.07.2024 20:18

U kom to kafiću služe pasulj ?